Η Γη της Ελιάς: Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ανάβει φωτιές

Η Γη της Ελιάς: Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ανάβει φωτιέςΚι όμως, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει νέα ένταση, στην γη της ελιάς. Ένα όμορφο λουλούδι θα βρεθεί στα χέρια μιας ηρωίδας, με αποτέλεσμα εκείνη να διχάζεται έντονα..

Ποια δέχεται αυτό το τριαντάφυλλο και τι μήνυμα κρύβεται από πίσω; Φαίνεται πως ο Κουράκος δε σταματάει να επιμένει! Θέλει να κάνει δική του την Ευτυχία και παλεύει καθημερινά, με κάθε κόστος.

Εκείνη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον αστυνόμο Στράτο, κάτι που εκνευρίζει τρομερά τον Γιώργη. Αποφασισμένος να την διεκδικήσει, κάνει τα πάντα, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ο Γιώργης θα αφήσει ένα τριαντάφυλλο στην αγαπημένη του. Εκείνη δε θέλει να πιστέψει πως της το άφησε ο Κουράκος, όμως μέσα της το γνωρίζει..

Ένα νέο ερωτικό παιχνίδι ξεκινά, με πρωταγωνιστές το νέο αυτό ζευγάρι. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα επιμένει στο ειδύλλιο Στράτου – Ευτυχίας, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται όλο και πιο περίπλοκη.

Στο μεταξύ, τα δωράκια από τον Κουράκο συνεχίζονται. Θα λυγίσει η Ευτυχία, ή θα εκνευριστεί περισσότερο μαζί του; Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου και για τους δύο..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *