Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα πετά στο δρόμο την Ρηνιώ: «Απολύεσαι!»

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα πετά στο δρόμο την Ρηνιώ: «Απολύεσαι!»Ο Μάρκος και η Ευγενία έρχονται όλο και πιο κοντά, με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να πληγώνονται βαθιά.. Η Ρηνιώ και η Αλεξάνδρα θα έχουν έναν έντονο καυγά, με αφορμή το ειδύλλιο αυτό, στον Έρωτα Φυγά. Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα πετά στο δρόμο την Ρηνιώ: «Απολύεσαι!»

Η Ευγενία περνά πολύ χρόνο με τον αγαπημένο της Μάρκο κι έτσι έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Μάρκος, αποφασισμένος να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα, την φιλά παθιασμένα.. Η σχέση αυτή φουντώνει πιο πολύ..

Η Ρηνιώ παρακολουθεί το ζευγάρι και σπεύδει να μοιραστεί το μυστικό της στην Αλεξάνδρα, αγνοώντας τις συνέπειες, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Μόλις την αντικρίζει, της εξομολογείται πως ο Μάρκος και η Ευγενία είναι κι επίσημα μαζί.

Η Αλεξάνδρα, μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της, ξεσπά απέναντι στο νεαρό κορίτσι. Η ζήλια της την έχει κάνει να θολώσει τόσο, με αποτέλεσμα να μη βλέπει μπροστά της..

Η Ρηνιώ μένει παγωμένη. Η αρχόντισσα του σπιτικού την διατάζει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει. Της τονίζει πως δε θα δουλεύει άλλο στο σπίτι των Δεμερτζίδων, αλλά θα μεταφερθεί στα κτήματα!

Η Αλεξάνδρα δε θέλει να μαθαίνει νέα του Μάρκου και ειδικά νέα που σχετίζονται με τη νέα του σχέση. Η Ρηνιώ μαζεύει τα κομμάτια της και φεύγει πληγωμένη. Δε γνώριζε πως αυτές θα ήταν οι συνέπειες της πράξης της να ομολογήσει όσα είδε..

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα πετά στο δρόμο την Ρηνιώ: «Απολύεσαι!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *