Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Στράτο – Το ραντεβού φωτιά

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Στράτο – Το ραντεβού φωτιάΗ Μαργαρίτα φέρνει όλο και πιο κοντά την Ευτυχία με τον Στράτο, με αποτέλεσμα ο Κουράκος να εκνευρίζεται, στην γη της ελιάς. Στόχος της Μαργαρίτας είναι να αποκαταστήσει το κορίτσι που έχει περάσει τόσα στη ζωή του.Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Στράτο – Το ραντεβού φωτιά

Η Ευτυχία, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τον αστυνόμο, αποφασίζει να κάνει ένα βήμα με τον άνθρωπο που της δείχνει αυτό το ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Κουράκος, όσο κι αν δείχνει πως δεν ενοχλείται, τόσο εκνευρίζεται με τα ραντεβουδάκια τους!

Όσο οι μέρες περνούν, το ειδύλλιο φουντώνει. Βέβαια, η Ευτυχία δεν περνά και τόσο καλά. Η Μαργαρίτα πιστεύει πως κατάφερε να ενώσει το ζευγάρι αυτό, δίχως, όμως, να γνωρίζει την αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Στράτο – Το ραντεβού φωτιά
Ο Κουράκος τρελαίνεται με τον Στράτο, στην γη της ελιάς. Η ζήλια του γίνεται ορατή, μέσα από τα έντονα ξεσπάσματά του. Η Ευτυχία τρέμει στην ιδέα πως εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, όλοι θα καταλάβουν πως κάτι τρέχει.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Στράτο και ποια στάση θα κρατήσει ο Κουράκος; Θα καταλάβει η Μαργαρίτα πως το προξενιό αυτό έπεσε ολοκληρωτικά στο κενό;

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Στράτο – Το ραντεβού φωτιά

πηγή

 

Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη κλοπή της Ειρήνης στην Μάνη είναι γεγονός

Η Γη της Ελιάς: Ειρήνη κι Αρετή συμμαχούν – Το αρρωστημένο σχέδιό τους

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 45 , 46 , 47 ,48

Ο Παράδεισος των κυριών, επόμενα επεισόδια 45 ,46 ,47 ,48

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *