Η Γη της Ελιάς: Ειρήνη κι Αρετή συμμαχούν – Το αρρωστημένο σχέδιό τους

Η Γη της Ελιάς: Ειρήνη κι Αρετή συμμαχούν – Το αρρωστημένο σχέδιό τουςΗ Ειρήνη είναι αποφασισμένη να καταστρέψει τον Φίλιππο μετά το άκυρο που της έριξε στη «Γη της Ελιάς» κι αποφασίζει να συμμαχήσει με την Αρετή.

Η Ειρήνη έχει εμμονή με τον άντρα της ξαδέρφης της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κερδίσει. Ωστόσο, ο Φίλιππος είναι πιστός στη Βασιλική και την αγαπάει πάρα πολύ, οπότε η νεαρή κοπέλα δεν έχει καμία ελπίδα μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος εχθρός του Αλέξη

Αφού ο Φίλιππος έχει απηυδήσει την ξεμπροστιάζει, σύμφωνα με το TV24, κι εκείνη του υπόσχεται ότι θα το πληρώσει. Έτσι, βάζει μπρος το διαβολικό σχέδιό της. Σύμμαχος σε αυτό θα είναι η Αρετή, την οποία επισκέπτεται η Ειρήνη και της αποκαλύπτει ότι ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει και της την πέφτει.

Η Γη της Ελιάς: Ειρήνη κι Αρετή συμμαχούν – Το αρρωστημένο σχέδιό τους

Η Αρετή δεν θα αργήσει να χρησιμοποιήσει εναντίον του Φίλιππου όλα όσα της είπε η Ειρήνη, στη «Γη της Ελιάς» και τότε θα έρθουν τα πάνω κάτω. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη προσπαθεί για ακόμη μια φορά να προσεγγίσει ερωτικά τον Φίλιππο, αλλά μάταια.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Γεωργία χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Τότε, η Ειρήνη οργανώνει ένα αρρωστημένο σχέδιο το οποίο θα αποτελείται από πολλά ψέματα και στημένες φωτογραφίες. Πώς θα αντιδράσει ο Φίλιππος όταν μάθει τι σχεδιάζει η ξαδέρφη της γυναίκας του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *