Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 58 , 59 , 60 , 61 , 62: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 58 στις 4/12/2022
Επεισόδιο 58
Κυριακή

Ο Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μια ληστεία την ώρα που η Ειρήνη συνεχίζει να φλερτάρει τον Φίλιππο φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στην Βασιλική. Στο μεταξύ η Αρετή συνεχίζει την εκστρατεία καλοσύνης και πηγαίνει σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει. Αργότερα πηγαίνει και από το σπίτι του Δημοσθένη όπου για πρώτη φορά δείχνει ένα καινούριο πρόσωπο.

Η Ευτυχία βρίσκει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Κουράκος και το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει. Κι ενώ η Αντιγόνη παρακαλεί τον Σωκράτη να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο μία περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύπτεται τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Ο Στάθης αγνοεί την συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 59 στις 5/12/2022
Επεισόδιο 59
Δευτέρα

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για την Μάλτα ενώ η Μυρτάλη ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων. Ο θείος της ωστόσο δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο ο οποίος, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη την προσβάλει πολύ άσχημα.

Η Ειρήνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει θυμό των Βρεττάκων και της Αθήνας. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και για πρώτη φορά της μιλά πολύ σκληρά. Στην συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθήνα αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια.

Δεν του δίνουν πτυχίο γιατί χρωστάει 150 ευρώ για τη φοιτητική εστία

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 60 στις 6/12/2022
Επεισόδιο 60
Τρίτη

Ο Στάθης δεν μπορεί να βγάλει να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν χωρίς εκείνον να αντιδράσει. Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφαλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή να στηθεί μία επιχείρηση αιφνιδιασμού αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα .

 

Σασμός – Πάνος: «Ξέρω ποιος είσαι στα αλήθεια, Λευτέρη»

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 61 στις 7/12/2022
Επεισόδιο 61
Τετάρτη

Ο Εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο και η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει. Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή του όπλου απαιτεί από τον Ρουφαλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από την άλλη απο τον έλεγχο του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία. Η ζωή του Στάθη βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς τον απειλούν με όπλο

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιο του και δανείζει στην Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθήνα επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να την συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική για αυτή τη συνάντηση και την προτιμάει να την πραγματοποιήσει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 62 στις 8/12/2022
Επεισόδιο 62
Πέμπτη

Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό δίνοντας χαρά στην οικογένειά. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει ακόμη μία απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό.

Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του την μικρή Αγγελική. Τελικά τι θα γίνει με όλη αυτήν την ιστορία της μικρής Αγγελικής;

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Το ταξίδι του μέλιτος μετατρέπεται σε κόλαση

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σχεδιάζει τη δολοφονία του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη κλοπή της Ειρήνης στην Μάνη είναι γεγονός

Η Γη της Ελιάς: Ειρήνη κι Αρετή συμμαχούν – Το αρρωστημένο σχέδιό τους

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 45 , 46 , 47 ,48

Ο Παράδεισος των κυριών, επόμενα επεισόδια 45 ,46 ,47 ,48

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *