Παράδεισος Κυριών: Γάμος με το ζόρι για Αμαλία και Πάρη

Παράδεισος Κυριών: Γάμος με το ζόρι για Αμαλία και ΠάρηΔυστυχώς, η εγκυμοσύνη της Αμαλίας έχει πια γίνει γνωστή και στον Πάρη, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Όσο κι αν η ηρωίδα προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, δε τα κατάφερε.. Παράδεισος Κυριών: Γάμος με το ζόρι για Αμαλία και Πάρη

 

Το γεγονός αυτό έχει σταθεί η αφορμή για να καταστραφεί η ζωή της. Το παιδί αυτό δεν αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Ντίνο, αλλά καρπό μιας βίαιης βραδιάς, από έναν άντρα που δεν αγάπησε ποτέ.

 

Η Αμαλία, αφού δέχτηκε την απόρριψη του Ντίνου για αυτό το παιδί, έσπευσε στην Όλγα. Με πόνο και απόγνωση, της ανέφερε πως ο γιος της την κακοποίησε και πως περιμένει το παιδί του.

 

Ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση, η Όλγα προτείνει μία αναγκαστική λύση που θα τους ευνοήσει όλους: Να γίνει ο γάμος των παιδιών και η ένωση των δύο οικογενειών, χωρίς να μαθευτεί η εγκυμοσύνη.

 


Η Αμαλία συνειδητοποιεί πως ο γάμος με τον Πάρη είναι πια μονόδρομος, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Έτσι, με βαριά καρδιά, λέει στον Πάρη πως είναι έγκυος και πως πρέπει να προχωρήσουν σε αναγκαστικό γάμο και αναγκαστική συμβίωση.

 

Ο Πάρης αισθάνεται απαίσια. Έχει μετανιώσει για τον τρόπο που έχει φερθεί στην Αμαλία και δε ξέρει πως να αντιμετωπίσει αυτό το γεγονός.. Στο μεταξύ, η Αμαλία μέσα της υποφέρει για τον Ντίνο.. Η σχέση αυτή λήγει άδοξα.

Παράδεισος Κυριών: Γάμος με το ζόρι για Αμαλία και Πάρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *