Έρωτας Φυγάς – Στέφανος και Μάρκος στα μαχαίρια: «Πας καλά ρε;»

Έρωτας Φυγάς – Στέφανος και Μάρκος στα μαχαίρια: «Πας καλά ρε;»Κι όμως, μία άγρια σύγκρουση θα έχουν ο Στέφανος και ο Μάρκος, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Οι δυο τους θα συγκρουστούν έντονα, ύστερα από μία λανθασμένη κίνηση του Στέφανου που θα διχάσει την εμπιστοσύνη του συνεταίρου του.Έρωτας Φυγάς – Στέφανος και Μάρκος στα μαχαίρια: «Πας καλά ρε;»

Όσο οι δυο τους ανεβαίνουν στην Μεσσήνη, τόσο ο Ιάσονας εκνευρίζεται. Οι δύο φίλοι και συνεργάτες καταφέρνουν να χτίσουν από το μηδέν τη δική τους βιομηχανία, φέρνοντας την οικογένεια Δεμερτζή σε δύσκολη θέση.

Οι δουλειές πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Πράγματι, ο Ιάσονας κάνει τα πάντα για να τους ισοπεδώσει, δίχως αποτέλεσμα. Καίει τα κτήματά τους, στήνει εμπόδια, προσπαθεί να αποσπά πληροφορίες.. Βέβαια, δε τα καταφέρνει πάντα.

Ο λόγος που ο Στέφανος και ο Μάρκος θα μαλώσουν άσχημα, έχει να κάνει με το κομμάτι των επιχειρήσεων, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο Στέφανος θα προχωρήσει σε μία συμφωνία με την Κύπρο, χωρίς να ενημερώσει τον Μάρκο.

Έρωτας Φυγάς – Στέφανος και Μάρκος στα μαχαίρια: «Πας καλά ρε;»

Ξάφνου, εκείνος θα δει μπροστά του τόνους από λάδι, χωρίς να γνωρίζει από που έχουν έρθει. Όταν ο Στέφανος του εξηγήσει, οι δυο άντρες θα τσακωθούν βαριά, καθώς ο ένας από τους δύο προχώρησε σε συμφωνία, εν αγνοία του άλλου.

Θα καταφέρουν να βρουν ξανά τις ισορροπίες μεταξύ τους, ή οι 100 τόνοι λαδιού θα φέρουν τη ρήξη στη συνεργασία τους;

Έρωτας Φυγάς – Στέφανος και Μάρκος στα μαχαίρια: «Πας καλά ρε;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *