Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Σωκράτης: «Περίμενε και θα δεις»

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Σωκράτης: «Περίμενε και θα δεις»Η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης έφτασε! Ο Σωκράτης Δρακόπουλος έρχεται αντιμέτωπος με την Αντιγόνη και την μεγάλη αλήθεια που αφορά το παιδί τους στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, που δεν είναι άλλο από την μικρή Αγγελική. Όλα πια κρέμονται από μια κλωστή.

Τι θα δούμε απόψε 22/11 στην Γη της Ελιάς;

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στον αστυνόμο για τον φόνο του Ανέστη, παρά την προσπάθεια της Άννας να τη μεταπείσει. Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει από τη Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του. Από την άλλη μεριά, η Μυρτάλη ζητά τα ρέστα από τον Χρήστο για τον χωρισμό τους, γεγονός που τον εξαγριώνει. Ο Στάθης, εντελώς τυχαία, βρίσκεται μπροστά σ’ ένα περιστατικό που θα εξελιχθεί σε ένα αγωνιώδες θρίλερ.

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Σωκράτης: «Περίμενε και θα δεις»

Τέλος, οι Βρεττάκοι απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού. Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να του δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση