Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα τουΟ Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του και καταρρέει, στο «Μαύρο Ρόδο». Όλα τα μυστικά του επικίνδυνου άντρα έρχονται στην επιφάνεια κι ο Σαράντος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Ο Σαράντος είχε κινήσει γη και ουρανό για να λύσει το μυστήριο του εξαφανισμένου πατέρα του και να μάθει τι του συνέβη. Ωστόσο, δεν είναι έτοιμος για την αλήθεια. Ο Διακοσάββας ήταν ένας άντρας φρικτός, που έκανε πολλά εγκλήματα, ενώ είχε προσπαθήσει να βιάσει την 12χρονη τότε Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Η Αρετή ουρλιάζει: «Αποβράσματα…»

Ο Σαράντος φυσικά δεν γνώριζε όλη την ιστορία του πατέρα του. Σύντομα, όμως, θα μάθει τα πάντα και δε θα ξέρει πώς να αντιδράσει.

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Την σκληρή αλήθεια μαθαίνει ο Σαράντος από το στόμα της Ελισάβετ, στο «Μαύρο Ρόδο», η οποία του εκμυστηρεύεται όλα όσα έζησε. Ο νεαρός καταρρέει στο άκουσμα αυτής της είδησης και αντιδράει έντονα.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και τότε θα λάβει τα μέτρα του. Τι θα κάνει μόλις μάθει την αλήθεια; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδια 79-80-81-82

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *