Άγρια Γη: Ο Στάμου πεθαίνει – Στοιχεία σοκ για τον Αλέξη

Άγρια Γη: Ο Στάμου πεθαίνει – Στοιχεία σοκ για τον Αλέξη

Άγρια Γη: Όσο η Όλγα βρίσκεται στο κρατητήριο ο γιος της, ο Αλέξης, την υπερασπίζεται και της συμπαραστέκεται μαζί με την Ελπίδα, ενώ ο Αντώνης είναι εναντίον της…. 

Άγρια Γη: Ο Αντώνης μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά…

Σύντομα η Γρίβα θα αποφυλακιστεί και για ακόμα μια φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Στάμου, ο οποίος της κατηγορεί τον Άρη, κι εκείνη αρχίζει να τον υποψιάζεται, αλλά εκείνος έχει ήδη καταφέρει να προσεγγίσει την Ελπίδα και οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά.

Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει την Μυρτώ, ενώ εκείνη ψάχνει τρόπο να το ξανά σκάσει, καθώς φοβάται πως ο Χρήστος θα την βλάψει. Η Ρένα λέει στην Αρετή, ότι η ίδια μπορεί να κάνει παιδιά, οπότε θα πρέπει να ψάξουν αν ο Αντώνης έχει κάποιο πρόβλημα, κι εκείνη παραξενεύεται με την σκέψη της καθώς γνωρίζει πως ο Αντώνης έχει ήδη ένα παιδί, τον Αλέξη…

Στο μεταξύ, στο κτήμα, η Όλγα εκμυστηρεύεται στον Άρη πως θέλει να απειλήσει τον Στάμου με όπλο, και παράλληλα πλησιάζει τους δικούς της σαν να είναι η τελευταία φορά που θα τους δει. Έτσι λοιπόν, ο Άρης αρχίζει να καταλαβαίνει πως η Όλγα δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά σκοπεύει να κάνει πράξη όλα όσα λέει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: «Πόσο ψυχοπαθής και σατανική είσαι ρε Στέλλα»

Ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καυγάς και λίγα λεπτά αργότερα ο Στάμου έχει ένα ατύχημα που τον οδηγεί στην εντατική! Ο Άρης ελπίζει πως αυτή τη φορά η Όλγα δεν θα γλιτώσει και θα μείνει στη φυλακή, ενώ την ίδια στιγμή εκείνη προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη και την Ελπίδα πως δεν έβλαψε κανέναν και πως δεν κρύβεται εκείνη πίσω από το ατύχημα του Στάμου.

Έπειτα από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, η Ελπίδα λέει στον Άρη πως έπαψε να τον εμπιστεύεται, όμως εκείνος δεν παρατάει την προσπάθεια του και ψάχνει τρόπο να παγιδέψει την Όλγα, να την οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να ομολογήσει τι έγινε με τον Στάμου. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης δέχεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις γονιμότητας και τα αποτελέσματα τον σοκάρουν!

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη μαθαίνει τον θάνατο του Απόστολου

Στο μεταξύ, ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα ότι ο Κωστής ίσως να μπορέσει να ξαναπερπατήσει αν επισκεφτούν κάποιος γιατρούς στη Βοστώνη. Βέβαια ο πραγματικός του σκοπός είναι να ξανά έρθουν οι δυο τους κοντά. Αργότερα, η Όλγα πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τον Στάμου και του ζητάει να κάνουν μια νέα αρχή σαν κόρη με πατέρα…

Την ίδια στιγμή, η Όλγα βλέπει στην τηλεόραση να μιλούν για την εξαφάνιση της Μυρτώς και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Όμως οι εκπλήξεις στην Αγριά Πλάγια δεν σταματούν εδώ. Ένα νέο πρόσωπο φτάνει στο σπίτι της Γρίβα, ισχυρίζεται πως είναι ο Νικόλας Γαλάνης και οι ζωές όλων ανατρέπονται.

Όταν ο Στάμου αφήσει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Ελπίδας, ο θάνατος του γίνεται η αιτία για ακόμα μια άσχημη σύγκρουση μεταξύ κόρης και μάνας. Στο μεταξύ ο Αντώνης ζητάει από τον Γιώργο να ερευνήσει τα πάντα γύρω από την πατρότητα του Αλέξη και τα στοιχεία που ανακαλύπτει τον σοκάρουν!  Άγρια Γη: Ο Στάμου πεθαίνει – Στοιχεία σοκ για τον Αλέξη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *