Έρωτας Φυγάς: «Να φύγετε τώρα και οι δύο, δρόμο»

Έρωτας Φυγάς: «Να φύγετε τώρα και οι δύο, δρόμο»Έξαλλος θα γίνει ο Ιάσονας με τον Στρατή και την Γεωργία, απόψε (21/11) στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μόλις τα νέα φτάσουν στο αρχοντικό των Δεμερτζίδων, η οικογένεια θα δείξει την οργή της απέναντι στο ζευγάρι που προκαλεί μόνο προβλήματα…

Ο Στρατής επιχείρησε να βλάψει τον Μάρκο στο νοσοκομείο, δείχνοντας το σκληρό του πρόσωπο. Ο Στέφανος τον έπιασε στα πράσα και τον χτύπησε πολύ άσχημα. Αμέσως, έδωσε εντολή να τα βάλουν με τους Δεμερτζίδες, θεωρώντας πως εκείνοι έδωσαν την εντολή στον Στρατή για κάτι τόσο φρικτό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό Δεν Το Περιμέναμε Από Τον Στέφανο!

Ο Ιάσονας, μόλις μαθαίνει τα νέα, γίνεται έξαλλος. Δε θέλει άλλο τον Στρατή και την Γεωργία στο κτήμα του, δε θέλει άλλο τον επικίνδυνο αυτόν επιστάτη πλάι του. Η Μαργέτα παρακολουθεί τις εξελίξεις, άναυδη..

Έρωτας Φυγάς: «Να φύγετε τώρα και οι δύο, δρόμο»

Τι θα δούμε απόψε, 21/11 στη σειρά Έρωτας Φυγάς

Η Μαργέτα θέλει να πάει τη Γεωργία στον γυναικολόγο για να δουν πως προχωράει η εγκυμοσύνη ενώ αυτή ψάχνει τρόπους για να το αποφύγει. O Μάρκος είναι μελαγχολικός καθώς ξημερώνει η μέρα που έχει τα γενέθλια της η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας, αποφασίζει να κάνει στην Αλεξάνδρα ένα πολύ μεγάλο δώρο.

Διαβάστε Επίσης  Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η υπόθεση και τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

 

Αυτό θα προκαλέσει ζήλια στους άλλους καθώς κι έντονο προβληματισμό στην Μαργέτα που δείχνει να μην έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αλεξάνδρα. Ο Μιχάλης πληροφορείται από ένα συνάδελφο του πως ο Στρατής ήρθε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Αυτός, σίγουρος πως πρόκειται για εντολή που του έδωσε ο Ιάσονας, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *