Σασμός Spoiler: Η Άσπα στο πλευρό του Σταύρου – Σε σοκ η Αργυρώ

Σασμός Spoiler: Η Άσπα στο πλευρό του Σταύρου – Σε σοκ η ΑργυρώΗ οικογένεια διχάζεται. Ο Σταύρος με την Αργυρώ χωρίζουν επεισοδιακά, η Άσπα παλεύει να σώσει την περιουσία του αγαπημένου της και η γιαγιά Ειρήνη με την Μαρίνα παραμένουν παγωμένες κι απόμακρες, στη σειρά Σασμός. Σασμός Spoiler: Η Άσπα στο πλευρό του Σταύρου – Σε σοκ η Αργυρώ

Ο Σταύρος παρακολουθεί την Αργυρώ και θυμώνει που την βλέπει να συναντιέται κρυφά με τον Αστέρη. Ο κόσμος του καταρρέει και η οργή του μεγαλώνει. Αντί να φύγει με ψηλά το κεφάλι και να κλείσει την πόρτα πίσω του, ο Σταύρος μένει στην Κρήτη κι ορκίζεται εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης μαθαίνει για το ειδύλλιο Ευτυχίας – Κουράκου

Βοηθός του σε αυτό είναι ο Βαγγέλης, ο οποίος θλίβεται με την κατάσταση του αδελφού του.. Θέλει να τον βλέπει καλά και στενοχωριέται που η Αργυρώ έχει αποτελέσει εμπόδιο στην ευτυχία του.

Ο Σταύρος αποφασίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή της αγαπημένης του. Βάζει στόχο να την χτυπήσει εκεί που πονά περισσότερο, χρησιμοποιώντας το παιδί! Αυτό θα ενοχλήσει ιδιαίτερα την Αργυρώ, η οποία θα αναζητήσει συμμάχους.. Μάταια, όμως.

Η Άσπα και ο Σταύρος θα συμμαχήσουν εναντίον της, με την οικογένεια να διχάζεται, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσάνο στο περιοδικό Τηλέραμα, η Άσπα θα δεχτεί να βοηθήσει τον Σταύρο στο επικίνδυνο σχέδιό του.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται 13 έως 16/11

Δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει την ξαδέλφη της να επιλέγει έναν Σταματάκη, δε θέλει να την φέρει κοντά στους ανθρώπους που κατέστρεψαν τη ζωή του Άγγελου. Έτσι, συμμαχεί με τον Σταύρο, φέρνοντας σε τρομερά δύσκολη θέση τους Βρουλάκηδες..

Σασμός Spoiler: Η Άσπα στο πλευρό του Σταύρου – Σε σοκ η Αργυρώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *