Η Γη της Ελιάς – Χρήστος: «Θα με υποχρεώσεις να γίνω πατέρας χωρίς να θέλω;»

Το θέμα της εγκυμοσύνης της Εύας έχει «ανάψει φωτιές» στη σχέση της με τον Χρήστο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Η Εύα καλεί και πάλι στο σπίτι της το Χρήστο για να του ανακοινώσει αυτή τη φορά την οριστική της απόφαση γύρω από την εγκυμοσύνη της: «Το σκέφτηκα και το ξανασκέφτηκα. Θα το κρατήσω το μωρό. Έμεινα έγκυος χωρίς να το επιδιώξω και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα ότι αυτό το παιδί το θέλω στη ζωή μου. Τι πιο απλό και καθαρό; Δεν σε υποχρεώνω για τίποτα».

Ο Χρήστος διαφωνεί για μια ακόμη φορά με τα λεγόμενα της Εύας και της ζητεί να αλλάξει γνώμη: «Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό ρε γαμώτο. Θα με υποχρεώσεις να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω. Δεν με υποχρεώνεις εσύ αλλά υποχρεώνομαι μόνος μου. Δεν είμαι ούτε κάθαρμα, ούτε αναίσθητος. Αυτό το μωρό θα είναι παιδί μου και θα πρέπει να του σταθώ σαν πατέρας. Αλλά δεν θέλω παιδί. Πόσο πιο ξεκάθαρο να στο κάνω. Αποφασίζεις εσύ για τη ζωή τη δικιά μου; Αποφάσισες να κάνεις αυτό που θες και με αγνοείς».

Τα λόγια του Χρήστου δεν φαίνεται να αγγίζουν την Εύα η οποία δείχνει αμετακίνητη στην απόφαση της: «Χρήστο δεν μπορείς να με υποχρεώσεις να ρίξω το μωρό. Στο ξαναλέω λοιπόν. Το μωρό θα το κρατήσω».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *