Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος χωρίζει την Αμαλία

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος χωρίζει την ΑμαλίαΠαράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ντίνος χωρίζει την Αμαλία.

Μία είδηση σοκ θα φέρει αντιμέτωπους τον Ντίνο και την Αμαλία στον «Παράδεισο των Κυριών», με αποτέλεσμα οι δύο πρωταγωνιστές να χωρίσουν οριστικά στη σειρά.

Όλα ξεκινούν μετά τις τελευταίες αδιαθεσίες της Αμαλίας. Σύντομα η κοπέλα θα συνειδητοποιήσει ότι είναι έγκυος και θα τρέξει να το πει στον αγαπημένο της. Ο Παπακώστας σοκάρεται αυτό αυτήν την αποκάλυψη και δε θα αργήσει να καταλάβει ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αφού δεν είχαν επαφές

.Το ζευγάρι είχε διακόψει τη σχέση του, οπότε είναι αδύνατο να έχει μείνει έγκυος η Αμαλία από τον Ντίνο. Τότε, ο Παπακώστας εξοργίζεται και νιώθει προδομένος. Μην μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση χωρίζει την Αμαλία και της φέρεται με έναν άσχημο τρόπο.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Παράδεισου των Κυριών», η Αμαλία σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να εξηγήσει στον Ντίνο την αλήθεια, αλλά μάταια.

Σύντομα θα καταλάβει ότι έμεινε έγκυος το βράδυ που τη βίασε ο Πάρης. Το γεγονός ότι κυοφορεί το παιδί του Πάρη την σοκάρει ακόμη περισσότερο και καταρρέει.

Μην ξέροντας σε ποιον να απευθυνθεί, τρέχει στην Όλγα και της εκμυστηρεύεται την αλήθεια. Η Όλγα ξαφνιάζεται και προσπαθεί να καθησυχάσει την κοπέλα, η οποία είναι απαρηγόρητη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *