Η Γη της Ελιάς: Αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως θα έχει αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική.

Η ιστορία που μας έχει συγκλονίσει όλους είναι αυτή της μικρής Αγγελικής και η εμφάνιση του βιολογικού της πατέρα, του Σωκράτη. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που ο Σωκράτης έχει μπει για τα καλά στη ζωή του μικρού παιδιού δημιουργώντας φόβους στην οικογένεια Βρεττάκου για το γεγονός όχι μόνο ότι μπήκε με το έτσι θέλω στη ζωή της Αγγελικής, αλλά και ότι μπορεί να τους την πάρει με όποιο κόστος για την μικρή.

Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο ομαλά από ότι περιμέναμε. Η Αντιγόνη είναι αυτή που θα βάλει φρένο στον Σωκράτη. Αυτή θα του εξηγήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της αλλά και τη ζωή αυτού του αθώου παιδιού.Η Γη της Ελιάς: Αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική

Ο Σωκράτης θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ανατρέψει την στριμωγμένη ζωή της Αγγελικούλας. Αρχίζει να πιστεύει και αυτός ότι δεν πρέπει το κοριτσάκι να ταραχτεί για άλλη μια φορά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *