Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτιΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι.

 

Εδώ πρόκειται να συμβούν συγκλονιστικά πράγματα σύμφωνα με το περιοδικό TV 24. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να μη συνεχίσει πια να είναι με την Ιουλία και όχι μόνο επειδή το μυαλό και η καρδιά του είναι στην Ευτυχία αλλά και γιατί ξέρει ότι η Ιουλία τον κοροϊδεύει.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 ,51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Ξέρει ότι η Ιουλία θέλει τον Στάθη και κανέναν άλλον κι αυτή την κοροϊδία δεν μπορεί άλλο να την ανεχτεί. Έτσι αποφασίζει να της στήσει μια παγίδα. Της λέει ότι πρόκειται να φύγει από τη Μάνη για μια δυο μέρες και να πάει στην Αθήνα, στα κεντρικά της αστυνομίας για δουλειά της υπηρεσίας.

Η γη της ελιάς: Έγγυος η Ιουλία, αλλά από ποιόν;

Ωστόσο ο Κουράκος μπλοφάρει για να δει τι θα κάνει Ιουλία και είχε δίκιο. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για να περάσουν όλο το βράδυ μαζί. Ο Γιώργης δε, την κατάλληλη ώρα μπαίνει στο σπίτι και τους πιάνει στο κρεβάτι. Η Ιουλία πέφτει στη παγίδα που τους έστησε και φυσικά χωρίζουν.

Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι

Αυτή τη φορά κανονικά, με διαζύγιο. Ελεύθερος πλέον ο Γιώργης τρέξει στην αγκαλιά της αγαπημένης του Ευτυχίας. Η Ευτυχία, φυσικά χαίρεται αλλά κι απ’ την άλλη φοβάται δύο πράγματα. Τι θα πει ο κόσμος και ότι μπορεί να την κατηγορήσουν πως έκλεψε τον Κουράκο από την Ιουλία.

 

Ότι δηλαδή αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Επίσης αυτό που τρέμει είναι ότι δεν έχει πει την αλήθεια στον Γιώργη για την δολοφονία του Ανέστη. Αυτό θα βαρύνει την σχέση της με το Γιώργη και κάποια στιγμή αργότερα θα θέλει και θα του πει την αλήθεια ρισκάροντας τα πάντα.

 

Η Γη της Ελιάς: Ακάλεστη η Μυρτάλη στον γάμο της Ισμήνης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση