Η γη της ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν εξαιτίας της!

 

Η γη της ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν εξαιτίας της!

Η γη της ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν εξαιτίας της!

Η γη της ελιάς: Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη Γη της Ελιάς και απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο του Φίλιππο και της Βασιλικής… Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Ειρήνη και Βασιλική θα τσακωθούν για χάρη του Φιλίππου

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη Γη της Ελιάς και απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο του Φίλιππο και της Βασιλικής. Οι δύο γυναίκες θα πιαστούν στα χέρια για τα μάτια ενός άντρα. Η Ειρήνη, η κόρη του Δημοσθένη και η Βασιλική θα τσακωθούν για χάρη του Φιλίππου!Η γη της ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν εξαιτίας της!

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν τα παιδιά του Καπερνάρου θα αφήσουν πίσω τους την Αθήνα και θα βρεθούν στην Μάνη. Τόσο ο Δημοσθένης όσο και η Ασπασία θα αναστατωθούν, καθώς γνωρίζουν πως η κόρη τους θα φέρει πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά της.

Η ατίθαση δεκαεπτάχρονη γοητεύεται από τον Φίλιππο και τον πολιορκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή τον πλησιάσει ερωτικά κι εκείνος τα χάνει με την συμπεριφορά της και για ακόμα μια φορά επιλέγει να κρύψει από την Βασιλική τα πάντα. Ωστόσο, εκείνη το μαθαίνει και αποφασίζει να βάλει στη θέση της την ξαδέρφη της, την Ειρήνη.

Από την άλλη, η Ειρήνη, η οποία έχει μάθει να παίρνει ότι θέλει και δεν καταλαβαίνει από λόγια, συνεχίζει να τριγυρίζει ερωτικά τον Φίλιππο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον ίδιο αλλά και τις οικογένειές του. Πως θα αντιδράσει η Βασιλική; Θα καταφέρει η κόρη του Δημοσθένη να διαλύσει το ζευγάρι;

Η συμπεριφορά της Ειρήνης κάνει τους πάντες να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και όλα δείχνουν πως η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας ήρθε για να μείνει…

Στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας: H φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Ωστόσο, ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά. Η Αθηνά καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη και την Ασπασία θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη. Ο Σωκράτης ζητά βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για την Φανή Αναστασίου, τη μητέρα της Αγγελικής.

Η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη. Τα αίματα ανάβουν και η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση. Η Ιουλία αρνείται για μία ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση.

Ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου μεγαλώνει. O Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος και όλοι στο σπίτι τρέχουν να τον βοηθήσουν.

πηγή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ξανά έγκυος η Βασιλική;

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου

Η Γη της Ελιάς: Μια φωτογραφία της Ασπασίας φέρνει τα πάνω – κάτω

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Πέτρος πιάνει στα πράσα Βίκο και Αγγελική

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Νταντά – φρουρός για μωρό και Αλεξάνδρα

Ο Παράδεισος των Κυριών: έγκυος η Αμαλία! Σοκ για τον Ντίνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *