Έρωτας Φυγάς Spoiler: Νταντά – φρουρός για μωρό και Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Νταντά – φρουρός για μωρό και Αλεξάνδρα

Παρόλο που η Αλεξάνδρα το παίζει καλή σύζυγος και μητέρα, ο Ιάσονας τρέμει στην ιδέα πως κάποια μέρα θα πάρει το μωρό και θα φύγει, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Ο Μάρκος καραδοκεί και εισχωρεί όλο και περισσότερο στις ζωές τους, σκορπίζοντας τον τρόμο.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Νταντά – φρουρός για μωρό και Αλεξάνδρα

Έρωτας φυγάς

Έτσι, αγνοώντας τις συνέπειες, ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα πως ήρθε η ώρα να προσλάβουν μία νταντά για το μωρό. Συγκεκριμένα, της τονίζει πως έτσι θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για να τον ακολουθεί στις εκδηλώσεις.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Νταντά – φρουρός για μωρό και Αλεξάνδρα

Στο μεταξύ, τρέχει η εκδήλωση με τις δημοπρασίες για φιλανθρωπικό σκοπό, γεγονός που απασχολεί αρκετά την Αλεξάνδρα, αλλά και την Μαργέτα. Ο Ιάσονας βασίζεται σε αυτό, προσπαθώντας να την πάρει με το μέρος του..

Μόλις της ανακοινώνει πως θα φέρει μία νταντά για το μωρό, η Αλεξάνδρα γίνεται έξαλλη, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Θεωρεί πως ο άντρας της θέλει να τον απομακρύνει από το παιδί, μειώνοντάς τη ως μητέρα.

Σύντομα, δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως ο Ιάσονας θέλει να παρακολουθεί κάθε της βήμα.. Η νταντά δε θα είναι εκεί για να προσέχει το μωρό, αλλά για να του δίνει αναφορά για το τι κάνει η Αλεξάνδρα!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *