Η γη της ελιάς: Το ΚΕΡΑΤΟ της Ασπασίας στον Δημοσθένη! Χαμός!

 

Η γη της ελιάς: Το ΚΕΡΑΤΟ της Ασπασίας στον Δημοσθένη! Χαμός!

Η γη της ελιάς: Το ΚΕΡΑΤΟ της Ασπασίας στον Δημοσθένη! Χαμός!

Η γη της ελιάς: Η Χάιδω φτάνει στο σπίτι του Λυκούργου και βγάζει από την τσάντα της γράμματα του μακαρίτη του άντρα της Πέτρου, από την Ασπασία…

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Έγκυος στο δεύτερο παιδί και αμφιβάλει για τον πατέρα!

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega θα γίνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Η Χάιδω ψάχνει ανάμεσα σε παλαιά πράγματα στο σπίτι της και βρίσκει κάποια γράμματα και μια φωτογραφία. Στην αρχή θα την δούμε να εκνευρίζεται αλλά ο σκηνοθέτης δεν θα μας αποκαλύψει αμέσως ποια είναι η αιτία.

Η Χάιδω παίρνει αμέσως τηλέφωνο τον Λυκούργο και ζητάει να ττον συναντήσει. Στο σπίτι του δικηγόρου θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη όταν του δείχνει την φωτογραφία της Ασπασίας και τα γράμματα που έστελνε στον μακαρίτη τον άντρα της τον Πέτρο!

Η Χάιδω φτάνει στο σπίτι του Λυκούργου και βγάζει από την τσάντα της γράμματα του μακαρίτη του άντρα της Πέτρου, από την Ασπασία:«Μου έχει κρεμάσει το σαγόνι.. Ο μακαρίτης ο άντρας σου το είχε κουσούρι το δίπορτο.. Αλλά με την Ασπασία; Και μάλιστα ήδη παντρεμένη τότε με τον Δημοσθένη; Καλή σουπιά κι αυτή! Τι να πω βρε Χάιδω; Άναυδος είμαι κι εγώ! Και υπάρχει κι άλλο θέμα.. Εδώ η Ασπασία γράφει στον Πέτρο ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί και αμφιβάλει για τον πατέρα! Σκέφτεται να το ρίξει αλλά λέει ότι ο Δημοσθένης θα τη σκοτώσει..»

Ο Λυκούργος άναυδος προτείνει να κάψουνε τα γράμματα και να σταματήσει η υπόθεση εκεί αλλά η Χάιδω του τα αρπάζει από τα χέρια:«Το κράτησε το παιδί και λίγους μήνες μετά μας εμφάνισε και την κόρη, την Ειρήνη. Αν ο Φίλιππος με την Ειρήνη είναι ετεροθαλή αδέρφια από τον ίδιο πατέρα;»

Έπειτα του δείχνει την φωτογραφία της Ασπασίας και από πίσω την αφιέρωση:««Σε αγαπάω, Ασπασία»»…

Την επόμενη μέρα η Χάιδω επισκέπτεται την Ασπασία και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη:«Λοιπόν, το πιάνω από το τέλος και με συνοπτικές διαδικασίες! Ξέρω για τα χαΐρια σου με τον συγχωρεμένο τον άντρα μου! Βρήκα τα γράμματα που του έστελνες! Σε περιμένω αύριο το πρωί, που θα λείπει η Βασιλική στη σχολή και ο Φίλιππος στα κτήματα! Μη και δεν έρθεις, θα μπουκάρω πάλι εδώ!», η Χάιδω της ρίχνει μια φαρμακερή ματιά και φεύγει, η Ασπασία κλείνει τη πόρτα και μένει τρομαγμένη..

 

πηγή

Έρωτας φυγάς: Μάρκος-Ευγενία, νέος έρωτας κεραυνοβόλος!

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου

Η Γη της Ελιάς: Μια φωτογραφία της Ασπασίας φέρνει τα πάνω – κάτω

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Πέτρος πιάνει στα πράσα Βίκο και Αγγελική

 

 

Αφήστε μια απάντηση