Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκουΣτο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα έρθει ο Στάθης Καπερνάρος , ο οποίος σύντομα θα βρεθεί μπροστά σε ένα επικίνδυνο περιστατικό, που τον αποπροσανατολίζει από τα σχέδιά του. Τι ακριβώς συμβεί;Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Σε σοκ ο Στάθης στην Γη της Ελιάς

Πιο συγκεκριμένα, βλέπει έναν άντρα να τραβάει βίαια ένα αγοράκι να μπει στο αυτοκίνητό του. Ωστόσο, αν και προσπαθεί να τον σταματήσει δεν τα καταφέρνει. Την επόμενη μέρα, όμως, με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός, ο Στάθης θυμάται από πού γνωρίζει τον άντρα που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του και το αποκαλύπτει στο Γιώργη και τη Δήμητρα.

 

Δεν σταματά, όμως, εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει αυτόν τον άνθρωπο, ενώ αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τον Ρουφουλέα. Έκτοτε ο Στάθης είναι αποφασισμένος να τον ξεσκεπάσει και ξεκινάει να τον παρακολουθεί. Μέχρι που ο αδίστακτος εγκληματίας τον καταλαβαίνει και παίρνει τα μέτρα του.

 

Ο Στάθης, έπειτα από σύσταση του Κουράκου, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, τον αφήνει να πιστέψει πως θα αποσυρθεί από την υπόθεση, αλλά δεν σκοπεύει να σταματήσει να τον κυνηγά μέχρι να αποδείξει τη δράση του. Η συνέχεια επί της οθόνης μας….

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου

πηγή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ξανά έγκυος η Βασιλική;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *