Έρωτας Φυγάς – Ο Στέφανος ορμά στον Ιάσονα: “Θα πεθάνεις”

Έρωτας Φυγάς – Ο Στέφανος ορμά στον Ιάσονα: “Θα πεθάνεις”Ένα φρικτό ατύχημα, θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει ένας ατελείωτος πόλεμος! Ο Στέφανος αναζητά τον Μάρκο παντού, με αποτέλεσμα να τα βάζει με τον Ιάσονα και με την οικογένεια Δεμερτζή, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”.Έρωτας φυγάς: Μάρκος-Ευγενία, νέος έρωτας κεραυνοβόλος!

 

Ο Μάρκος έχει χτυπήσει σοβαρά με το αυτοκίνητο. Η είδηση πως έπαθε τροχαίο και είναι στο νοσοκομείο, σοκάρει τους πάντες. Ο Στέφανος, λίγο πριν, έχει φροντίσει να προειδοποιήσει την οικογένεια Δεμερτζή, βάζοντάς τους όλους στη θέση τους.Έρωτας φυγάς: Μάρκος-Ευγενία, νέος έρωτας κεραυνοβόλος!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στο παρελθόν ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και ληστείες

Πιο συγκεκριμένα, ορμά στον Ιάσονα και τον αποκαλεί κάθαρμα! Του ζητά εξηγήσεις για τον Μάρκο, πεπεισμένος πως εκείνος τον σκότωσε! Ο Ιάσονας ξεσπά, φωνάζοντας πως ο Στέφανος σκότωσε τον πατέρα του και τώρα ζητά τα ρέστα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια..

Τι θα δούμε σήμερα, 17/11

Ο Μάρκος είναι εξαφανισμένος. Ο Στέφανος τον ψάχνει παντού. Πηγαίνει στο σπίτι του Ιάσονα και κάνει φασαρία. Τελικά τον βρίσκουν στο δάσος που έχει τρακάρει. Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πάει να τον δει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ποιος έβαλε φωτιά στο σπίτι της Καλλιόπης;

Ο Ιάσονας ανησυχεί μήπως εμπλακεί το όνομά του και του κάνει κακό στις εκλογές. Ο Στρατής μπαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου και ετοιμάζεται να πνίξει τον Μάρκο ενώ είναι αναίσθητος…

πηγή

Έρωτας φυγάς: Μάρκος-Ευγενία, νέος έρωτας κεραυνοβόλος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *