Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η κλεπτομανής κόρη του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η κλεπτομανής κόρη του ΔημοσθένηΜετά τον γιο του Δημοσθένη, σειρά έχει και η κόρη του, η οποία θα εμφανιστεί στην γη της ελιάς για να προκαλέσει προβλήματα στην οικογένειά της. Η Ειρήνη, την οποία θα υποδυθεί η Ζωή Γεράζη, έρχεται στη σειρά για να σκορπίσει τον πανικό.Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η κλεπτομανής κόρη του Δημοσθένη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Μία όμορφη κοπέλα, 17 χρονών, που φέρνει διαρκώς σε δύσκολη θέση την οικογένειά της. Μαζί με τον αδελφό της, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, θα επισκεφτεί τη Μάνη και θα βάλει σε νέες περιπέτειες τους πρωταγωνιστές.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

Ποια είναι η Ειρήνη και τι κρύβει; Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο περιοδικό TiVi, η Ειρήνη είναι αρκετά ατίθαση, δεν πάει σχολείο, μένει στην ίδια τάξη και γενικά οι γονείς της ντρέπονται για τη συμπεριφορά της.

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η κλεπτομανής κόρη του Δημοσθένη

Έτσι, ο Δημοσθένης και η Ασπασία κρύβουν από όλους ότι η Ειρήνη δεν τα πάει καλά με το σχολείο και μάλιστα λένε ψέματα σε όλους πως το παιδί αυτό είναι στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου Αθηνών!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο θάνατος που συγκλονίζει τους Βρουλάκηδες

Μεγάλο πρόβλημα αποτελεί και το γεγονός πως η νεαρή ηρωίδα είναι κλεπτομανής. Μάνα και κόρη θα πιαστούν πολλές φορές στα χέρια, με τον Δημοσθένη να σηκώνει τα χέρια ψηλά, στην γη της ελιάς.

Η κοπέλα αυτή έχει έρθει, με σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα. Θα αντέξουν οι πρωταγωνιστές την παρουσία της στη Μάνη; Τα προβλήματα ξεκινούν για όλους..

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η κλεπτομανής κόρη του Δημοσθένη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *