Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

 

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκινητικές καθώς θα δούμε την εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο για τον πατέρα του που θα μας λυγίσει.Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο “θαύμα”. Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό για το φόνο του Διακοσάββα και ταράζονται…

Η Ελισάβετ αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Σαράντο στο Μαύρο Ρόδο τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατέρα του. Νιώθει πλέον δυνατή για να το κάνει, ενώ θέλει να αφήσει πίσω της όσα την κρατούσαν δέσμια στο παρελθόν. Έτσι, η νέα της επίσκεψη στο μοναστήρι είναι αποκαλυπτική, καθώς την κάνει να αναθεωρήσει ό,τι πίστευε μέχρι τότε.

 

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει σαν κοινό καθώς οι ηθοποιοί έχουνε φέρει τη σκηνή στα μέτρα τους και θα χρειαστούμε όλοι χαρτομάντηλα!

Άλλωστε, ο απόηχος από την ημέρα της ενθρόνισης της Κασσιανής παραμένει και ο Μπόγρης, εξαγριωμένος με τον αδελφό του, αποφασίζει να τον εκδικηθεί πολεμώντας τον πλέον ανοικτά. Ο Θέμης, από την πλευρά του, πηγαίνει στη Γερακιανή για να ξεκαθαρίσει στην Κασσιανή ότι δεν

έχει σκοπό να κάνει πίσω στη συμφωνία για τα κτήματα και αυτή δέχεται ένα ακόμα μεγάλο και απροσδόκητο χτύπημα όταν κάποια στοιχεία από το δικό της αμαρτωλό παρελθόν βγαίνουν στη φόρα. Την ίδια στιγμή, η Όλγα επιστρέφει στο σπίτι και η Πολυξένη αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της.

 

Επεισόδιο 70 (Δευτέρα 27/02)

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά. Η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί τον Φραγκίσκο με στόχο να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής.

Ο Μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το θαύμα στη Μονή, ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης, να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι, δεν γίνεται αποδεκτό. Ο Πέτρος πιέζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος. Η Κύρα δεν το βάζει κάτω, παρακολουθώντας τον Δαμαλά, θα μάθει την πληροφορία που θέλει, σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *