Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Ντίνος ζηλεύει φρικτά τον Πάρη

Φαίνεται πως η ισορροπία ανάμεσα στον Πάρη και την Αμαλία έχουν έρθει, με αποτέλεσμα ο Ντίνος να ταράζεται, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο Πάρης έχει δεχτεί το γεγονός πως δε θα είναι μαζί με την Αμαλία, για αυτό και κάνει τα πάντα για να την βλέπει τουλάχιστον ευτυχισμένη. Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Ντίνος ζηλεύει φρικτά τον Πάρη

Παράδεισος των Κυριών

 

Η Αμαλία αρχίζει σταδιακά να τον εμπιστεύεται, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το παρελθόν. Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί, την περίοδο που το κατάστημα του Ντίνου ετοιμάζεται να στολίσει τις βιτρίνες του.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

 

Όλα κυλούν όμορφα, όμως ο Ντίνος μέσα του τρώγεται, τόσο για τον Παράδεισο των Κυριών, όσο και για τον Πάρη. Ποιες είναι οι προθέσεις του για την Αμαλία; Τί είναι αυτό που θέλει να πετύχει ο νεαρός;

Η σχέση της Αμαλίας και του Πάρη παίρνει μια άλλη τροπή δημιουργώντας μια έντονη ανησυχία εκτός από τον Ντίνο και σε άλλους.

 

Στο μεταξύ, η Βικτώρια και ο Χριστόφορος παλεύουν να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματα που γέννησε ο χωρισμός τους και ο Αποστόλης τους βάζει στο στόχαστρο, ενώ η ανησυχία της Βικτώριας για τη σχέση του Άγη με τη Γεωργία αποδεικνύεται βάσιμη..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σπαραγμός στην κηδεία του Άγγελου

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Ντίνος ζηλεύει φρικτά τον Πάρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *