Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να χωρίσουν οριστικά

Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να χωρίσουν οριστικά

Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να χωρίσουν οριστικά

Κι όμως, η Βασιλική φτάνει στα όριά της και χωρίζει τον Μαθιό, στα επόμενα επεισόδια Σασμός. Το ζευγάρι αυτό έχει περάσει πολλά, με το τελευταίο χτύπημα να είναι και το πιο δυνατό. Η Βασιλική λυγίζει, όταν βλέπει τον Νικηφόρο απέναντί της.

Ο γιος της άφησε το φοιτητικό του σπίτι, απεγνωσμένος. Ένας τσακωμός με την Τζένη θα είναι αρκετός για να σπείρει τη διχόνοια. Ο Νικηφόρος, εξοργισμένος από την στάση που κρατά η Τζένη απέναντί του, μαζεύει κάποια πράγματα κι επιστρέφει στο πατρικό του.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης κόβει τα φρένα στο αυτοκίνητο της Αθηνάς

Εκείνο το βράδυ, η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν παραδοθεί στον έρωτά τους. Η νύχτα αυτή έχει πάρει φωτιά, με τα κορμιά τους να γίνονται ένα. Ο Νικηφόρος βάζει το κλειδί στην πόρτα και η στιγμή αυτή διαλύεται σε ένα λεπτό…

Μόλις ακούγεται το κλειδί στην πόρτα, το ζευγάρι βρίσκεται σε πανικό. Η Βασιλική πηγαίνει στο σαλόνι και βλέπει τον Νικηφόρο. Ο γιος της παρατηρεί πως είναι ανήσυχη, όμως δε λέει κάτι. Η Βασιλική λυγίζει.

Όλα θα είχαν καταστραφεί, εάν δεν είχε ακουστεί η πόρτα. Ο Μαθιός κρύβεται, η αλήθεια δε βγαίνει στο φως. Η Βασιλική, όμως, τρέμει στην ιδέα πως όλα ήταν ένα βήμα, πριν τιναχθούν στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης παραδίνεται – Δύσκολες οι ώρες στο κελί

Περνάει το βράδυ αγκαλιά με τον γιο της, σκεπτόμενη. Την επόμενη μέρα, κανονίζει ένα μυστικό ραντεβού με τον Μαθιό, θέλοντας να του κάνει μία μεγάλη συζήτηση. Η Βασιλική χωρίζει οριστικά τον Μαθιό, στη σειρά Σασμός, ζητώντας του να μη την ενοχλήσει ξανά.

Φοβάται πως όλα θα αποκαλυφθούν και η καταστροφή θα είναι μεγάλη. Ο Μαθιός την κοιτάζει απελπισμένος. Της ζητάει μία ευκαιρία, την ικετεύει. Μάταια, όμως. Η Βασιλική δεν αντέχει άλλο αυτό το βασανιστικό κρυφτό…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *