Παράδεισος των Κυριών: Έξαλλος ο Αποστόλης χαστουκίζει τον Πάρη

Αποστόλης και Πάρης έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση στο σημερινό επεισόδιο του «Παράδεισου των Κυριών» κι η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει.Παράδεισος των Κυριών: Έξαλλος ο Αποστόλης χαστουκίζει τον Πάρη

Παράδεισος των Κυριών

Όλα ξεκινούν όταν η Όλγα βγαίνει εκτός εαυτού και φωνάζει στον γιο της. «Δεν πρόκειται άλλη φορά να ανεχτώ τέτοια συμπεριφορά», τονίζει στον Πάρη και εκείνος αντεπιτίθεται και της φωνάζει. «Ο Παπακώστας φταίει μου μίλησε άσχημα», της λέει, αλλά η απάντηση που θα του δώσει η μητέρα του θα φέρει απρόσμενες συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Στα Ίχνη Των Δολοφόνων Ο Κουράκος – Στοιχείο Φωτιά Στα Χέρια Του

 

«Καλά σου έκανε», του απαντάει και τότε ο Πάρης εξοργίζεται. Σύντομα, όμως, ανάμεσα στον καβγά σε Όλγας και Πάρη μπαίνει ο Αποστόλης, ο οποίος δεν διστάζει να βγει εκτός ορίων, στον «Παράδεισο των Κυριών».

 

«Τι είναι αυτό που έκανες στη μάνα σου;», του λέει και χειροδικεί πάνω του χαστουκίζοντάς τον δυνατά. «Ξεκουμπίσου», του λέει κι ο Πάρης με κατεβασμένα τα μούτρα αποχωρεί.Παράδεισος των Κυριών: Έξαλλος ο Αποστόλης χαστουκίζει τον Πάρη

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 7, 8

 

Στο σημερινό επεισόδιο έρχονται τα πάνω κάτω, αφού η Μιράντα αποκαλύπτει το μυστικό της στον Ντίνο και βρίσκει συντροφιά στην αγκαλιά του Μάρκου. Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να ρωτήσει την θεία της αν οι υιοθεσίες που έκαναν πριν 30 χρόνια ήταν όλες νόμιμες.

Έτσι, το σημερινό επεισόδιο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και όλα θα αλλάξουν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *