Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται το αφεντικό των ΒρεττάκωνΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρτάλη να γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων.

Η διαθήκη του Βρεττάκου στη Γη της Ελιάς συνεχίζει να… ταλαιπωρεί την πανίσχυρη οικογένεια της Μάνης. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συγκλονιστικές έπειτα από την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού.

Είναι δεδομένο ότι αν δεν βρεθεί λύση και μάλιστα άμεσα, ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα της φυλακής. Είναι εκείνος που πλαστογράφησε τη διαθήκη του αδελφού του, πετώντας ουσιαστικά εκτός κληρονομιάς τη Μυρτάλη.

Από τη στιγμή που η ανιψιά του μαθαίνει όλη την αλήθεια θέλει την περιουσία που της άφησε ο πατέρας της. Αλλά ο εμφύλιος στην οικογένεια συνεχίζεται, αφού η Μυρτάλη και ο Ισίδωρος δεν μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή. Μέχρι που εμφανίζεται ο από μηχανής θεός για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Θα γίνει αποδεκτή όμως η κίνησή του; Ή τελικά δεν θα αποφευχθεί το δικαστήριο της Μυρτάλης που θα οδηγήσει στη φυλακή τον θείο της;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ρομαντική αφιέρωση σημαίνει επανασύνδεση

Η Ιουλία πιέζει τον αδελφό της να δώσει στη Μυρτάλη όσα της αναλογούν. Εκείνος δέχεται να γίνει ένας μικρός συμβιβασμός, περνώντας στο όνομα της Μυρτάλης το 50% της περιουσίας των Βρεττάκων.

Ενώ όλοι περιμένουν πως θα γίνει επιτέλους αυτή η πολυπόθητη ανακωχή, η Μυρτάλη κάνει την ανατροπή. Αρνείται να πάρει στα χέρια της το 50%. Θέλει αυτό το 1% έξτρα, για να έχει όλο τον έλεγχο της περιουσίας! Ο Ισίδωρος, φυσικά, αρνείται και ο πόλεμος ξεκινά!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία τα χάνει τελείως – Το μέλλον της

Το θέμα είναι πως το μυστικό του δεn το γνωρίζει μόνον η οικογένειά του. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται πίσω του και τον απειλεί πως θα ανοίξει το στόμα του και όλα θα καταστραφούν. Σύμφωνα με το ciao, o Μάνος τρέμει για τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να τα βάζει με την ξαδέλφη του, την Μυρτάλη. Στην οικογένεια επικρατεί η απόλυτη σύγχυση και τίποτα δεν είναι το ίδιο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *