Η γη της ελιάς: Σύγκρουση Μυρτάλης-Σωκράτη. Δεν θα αφήσει κανέναν!

Η γη της ελιάς: Σύγκρουση Μυρτάλης-Σωκράτη. Δεν θα αφήσει κανέναν!Η γη της ελιάς: Η φωτιά που άναψε ο Παναγιώτης στο θερμοκήπιο συνεχίζει να καίει. Δυο περαστικοί τηλεφωνούν στην πυροσβεστική ενώ κάποιος ειδοποιεί τον Φίλιππο για το τι ακριβώς συμβαίνει… Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Η Αλκμήνη παραιτείται…

Η φωτιά που άναψε ο Παναγιώτης στο θερμοκήπιο συνεχίζει να καίει. Δυο περαστικοί τηλεφωνούν στην πυροσβεστική ενώ κάποιος ειδοποιεί τον Φίλιππο για το τι ακριβώς συμβαίνει. Μέχρι να φτάσει κι αυτός εκεί μαζί με την Χάιδω η φωτιά έχει σβήσει:«Πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά! Πάλι καλά.. Τυχεροί ήμασταν. Πέρναγαν κάτι περαστικοί και ειδοποίησαν την πυροσβεστική! Ευτυχώς δεν πρόλαβε να αρπάξει η τέντα…»

Ο Φίλιππος την επόμενη μέρα το πρωί λέει στον Στάθη πως υποψιάζεται τον Παναγιώτη. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Φίλιππο για την ζημιά που έχει γίνει ακριβώς:«Η ζημιά είναι σχετικά μικρή… αν σκεφτεί κανείς τι πήγε να γίνει, φθηνά τη γλιτώσαμε! Τα φυτά δεν κάηκαν, αλλά η υψηλή θερμοκρασία μάρανε αρκετά. Με σωστό πότισμα και λίπανση ίσως καταφέρουμε να τα επαναφέρουμε, αλλά δεν σου υπόσχομαι τίποτα. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η καταστροφή στα λάστιχα. Είναι σοβαρή ζημιά. Πρέπει, αν είναι δυνατόν, να αντικατασταθούν μέσα στη μέρα… το θερμοκήπιο δεν μπορεί να μείνει για πολύ χωρίς πότισμα.»

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος ομολογεί την πραγματική του ταυτότητα

Ο Σωκράτης σκέφτεται συνεχώς την Αγγελική και την ιστορία που άκουσε για τον θάνατο της Φανής. Αποφασίζει να βάλει ιδιωτικό ερευνητή να ψάξει κι άλλο την υπόθεση:«Η μάνα της μικρής σκοτώθηκε λέει σε τροχαίο! Πού να ξέρω πώς τη λένε; Θέλω να το ψάξω.. βάλε ένα χεράκι με τον φίλο του, τον ιδιωτικό ερευνητή. Θα σου πω όσα στοιχεία ξέρω και το πιάνεις από εκεί…»

Η Αθηνά κάνει το τραπέζι στο σπίτι της στον Δημοσθένη και στην Ασπασία για να τους ευχαριστήσει για την συμπαράσταση όσο ήταν στη φυλακή. Η Ευτυχία δεν είναι καθόλου καλά και έχει συνεχώς εφιάλτες με τη δολοφονία του Ανέστη. Η Άννα βάζει ιδέες στον Αποστόλη για μια πιθανή σχέση με την Ολυμπία:«Άννα δεν σου επιτρέπω! Η γυναίκα μόλις χώρισε!»

Το πόρισμα της πυροσβεστικής κάνει λόγο για εμπρησμό ενώ την ίδια ώρα ο Παναγιώτης συνεχίζει να παρακολουθεί κρυμμένος το σπίτι της Αθηνάς. Την ίδια ώρα η Αρετή ζητάει ανακωχή από τον Στάθη αλλά η κουβέντα δεν εξελίσσεται όπως την φανταζόταν.

Διαβάστε Επίσης  Κόλαση στη prime time με τις σειρές: Η αλλαγή φωτιά και το απίστευτο

Ο Παναγιώτης βρίσκει την ευκαιρία και μόλις μένει μόνη η Ολυμπία στο σπίτι αρχίζει να κοπανάει την πόρτα και να βρίζει. Εκείνη την ώρα επιστρέφει η Αναστασία, τον παίρνει στο κυνήγι, τον προλαβαίνει. Την ώρα που πάει να την χτυπήσει τον προλαβαίνουν περαστικοί, φεύγει στα γρήγορα μπαίνει στο αυτοκίνητο του και γίνεται καπνός.

Ο Σωκράτης περνάει από το εργαστήριο και η Μυρτάλη αρπάζεται και με αυτόν. Η Αλκμήνη της λέει πως από την επόμενη ημέρα να μην την υπολογίζει γιατί παραιτείται:«Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη αμέσως , θα παραιτηθώ! Δεν φεύγω αυτή την στιγμή γιατί θα καταστραφεί μια ολόκληρη παρτίδα και σκέφτομαι την Ισμήνη. Από αύριο μην με υπολογίζεις. Δεν ξανάρχομαι!»

Η Ιουλία λέει πως η απόφασή της να μην προσχωρήσουν σε εξωσωματική είναι οριστική! Την ίδια ώρα ο Μάνος αποκαλύπτει στον Ισίδωρο πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής!

Η εξαντλητική δίαιτα του Λυκούργου δεν πάει καλά μέχρι που λιποθυμάει στο σπίτι της Χάιδως, ευτυχώς μπροστά σε όλους!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *