Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: «Λυπάμαι, πρέπει να της το πάρουμε»

 

 

Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: «Λυπάμαι, πρέπει να της το πάρουμε»

 

Οι ληστές μπαίνουν στο σπίτι των Βρεττάκων, τους κρατούν ομήρους, και σκορπούν τον τρόμο στην εγκυμονούσα Μαρίνα, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: «Λυπάμαι, πρέπει να της το πάρουμε»

 

Όσο κι αν ο Μάνος προσπαθεί να την προστατεύσει, δυστυχώς δε τα καταφέρνει. Οι αδίστακτοι αυτοί άντρες δεν αφήνουν κανέναν να φύγει, πόσο μάλλον τη Μαρίνα!

Η απάνθρωπη αυτή στάση των κουκουλοφόρων, οι φωνές, οι φασαρίες, οι εντάσεις και η βία που ασκούν στους καλεσμένους, ταράζουν τρομερά την Μαρίνα, η οποία παλεύει να αναπνεύσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έκρηξη στο ελαιοτριβείο – Τεράστια μάχη με τις φλόγες

Ο Μάνος τρομοκρατείται. Η Μαρίνα αισθάνεται έντονους πόνους στην κοιλιά της και συνειδητοποιεί πως κάτι δε πάει καλά. Ο τρόμος την κυριεύει.. Οι ληστές δε κάνουν πίσω και δεν αφήνουν τη Μαρίνα να φύγει, παρά την κρίσιμη κατάστασή της, στην γη της ελιάς.

Μετά την ομηρία, ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν εσπευσμένα στον γυναικολόγο. Δυστυχώς, εκείνος τους ενημερώνει πως δεν ακούει την καρδιά του μωρού. «Λυπάμαι» θα πει, «πρέπει να της το πάρουμε».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Ο Μάνος τρελαίνεται που εξαιτίας αυτών των αδίστακτων αντρών, έχασε το παιδί του! Η Μαρίνα, από την άλλη, δε θυμώνει.. Βυθίζεται στο κενό, κατηγορεί τον εαυτό της και γίνεται ένα με την κατάθλιψη.Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: «Λυπάμαι, πρέπει να της το πάρουμε»

Η απώλεια αυτή θα ηχήσει σαν βόμβα στους Βρεττάκους..

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *