Η Γη της Ελιάς – Χρήστος σε Ισίδωρο: «Την έπιασα με άλλον στο κρεβάτι»

Η Γη της Ελιάς – Χρήστος σε Ισίδωρο: «Την έπιασα με άλλον στο κρεβάτι»Ο Χρήστος, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, επισκέπτεται τον Ισίδωρο και του λέει όλη την αλήθεια για την Μυρτάλη και τον χωρισμό τους, ο οποίος ήρθε ξαφνικά. Ο ίδιος θα του μιλήσει ανοιχτά και θα του παραδεχτεί πως την έπιασε με άλλον άνδρα στο κρεβάτι. Πως θα αντιδράσει ο Ισίδωρος ακούγοντάς τον;Η Γη της Ελιάς – Χρήστος σε Ισίδωρο: «Την έπιασα με άλλον στο κρεβάτι»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τι θα δούμε απόψε 14/11 στην Γη της Ελιάς;

Η Μαρίνα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Μάνο σχετικά με τον Σωκράτη κι εκείνος θορυβείται. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου.

Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης. Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.Η Γη της Ελιάς – Χρήστος σε Ισίδωρο: «Την έπιασα με άλλον στο κρεβάτι»

Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση