Σασμός Spoiler: Σε τραγική κατάσταση η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός Spoiler: Σε τραγική κατάσταση η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός Spoiler: Σε τραγική κατάσταση η γιαγιά Ειρήνη

Ένα βήμα πριν το νοσοκομείο βρίσκεται η γιαγιά Ειρήνη, στη σειρά Σασμός. Η υγεία της έχει επιβαρυνθεί σημαντικά, καθώς ο αγαπημένος της Άγγελος δεν είναι πια εκεί για να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της.

 

ΣΑΣΜΟΣ

Οι μέρες περνούν και η απελπισία της Μαρίνας μεγαλώνει. Η πεθερά της δεν είναι καλά και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Θα καταφέρει να επιβιώσει η γιαγιά Ειρήνη, ή θα αποχαιρετήσει για πάντα τους αγαπημένους της;

Το μυστικό που την βαραίνει είναι μεγάλο. Η ίδια θέλει, πριν πεθάνει, να αποκαλύψει στην Μαρίνα όλη την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Θέλει να της πει τι έγινε το βράδυ, πριν οι δυο τους περάσουν τα στέφανα.

Η αλήθεια αυτή σκάει σαν βόμβα στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα καταρρέει και φεύγει μακριά, προκειμένου να ξεχαστεί. Η γιαγιά Ειρήνη μένει μόνη και προσεύχεται στη σειρά Σασμός, με την ελπίδα να ζήσει και να μη χρειαστεί να οδηγηθεί στο νοσοκομείο..

Πως θα διαμορφωθεί η σχέση πεθεράς και κόρης μετά από αυτό το συμβάν; Ποια στάση θα κρατήσει η Μαρίνα απέναντί της, μόλις μάθει πως το μυστικό αυτό το ήξεραν κι άλλοι; Νέες εξελίξεις έρχονται και κόβουν την ανάσα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *