H Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Είμαι παγιδευμένη σε κατώτερα ένστικτα»

H Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Είμαι παγιδευμένη σε κατώτερα ένστικτα»

Η Μυρτάλη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με την ίδια να προχωρά σε μια σοβαρή εξομολόγηση.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Μυρτάλη απορεί και η ίδια με τη συμπεριφορά της. Αναζητεί το χαμένο εαυτό της μέσα από συνεδρίες που έχει ξεκινήσει να κάνει ήδη με ψυχολόγο.

Η Μυρτάλη εξιστορεί στη ψυχολόγο την εξέλιξη της σχέσης της με τον Αλέξη. «Πιστεύω ότι με επηρέασαν πολύ τα όνειρα που έβλεπα με τον Αλέξη. Έβλεπα ότι έκανα έρωτα μαζί του. Και το περίεργο είναι ότι ξύπναγα με ευχάριστη αίσθηση. Μου άρεσε αυτό που γινόταν. Ξέρω είμαι παγιδευμένη σε κατώτερα ένστικτα τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να τα ελέγξω. Η έλξη που νιώθω για τον Αλέξη, κάθε μέρα δυναμώνει. Από την άλλη, η λογική μου λέει να το σταματήσω», λέει χαρακτηριστικά.

Όση ώρα μιλά η Μυρτάλη η ψυχολόγος την ακούει προσεκτικά χωρίς να τη διακόπτει. Κάποια στιγμή θα τη ρωτήσει αν θα μπορέσει να υποστηρίξει τη σχέση της με τον Αλέξη καθώς και αν νοιάζεται για την γνώμη των άλλων.

«Είναι απ’ όλες τις πλευρές πολύ δύσκολο. Για έναν ολόκληρο χρόνο απειλούσα τη μάνα του για να μη με πλησιάζει ο Αλέξης. Και τώρα θα της πω ότι είμαστε μαζί; Δεν γίνονται αυτά», εξηγεί η Μυρτάλη και προσθέτει: «Ναι την υπολογίζω τη γνώμη των άλλων αλλά είναι και το άλλο. Μ’ ενδιαφέρει πολύ η εικόνα μου. Έχω φιλοδοξίες. Θέλω να διοικήσω την επιχείρηση του πατέρα μου και δεν θέλω να υπάρχει καμία σκιά στην εικόνα μου».

H Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Είμαι παγιδευμένη σε κατώτερα ένστικτα»

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Μυρτάλη στα μαχαίρια λίγο πριν ρίξουν τους Βρεττάκους

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται 13 έως 16/11

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *