Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Μυρτάλη στα μαχαίρια λίγο πριν ρίξουν τους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Μυρτάλη στα μαχαίρια λίγο πριν ρίξουν τους ΒρεττάκουςΟ Δημοσθένης και η Μυρτάλη συμμαχούν για να ρίξουν τους Βρεττάκους από τον θρόνο τους, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης ειδικά νιώθει πολύ χαρούμενος που κατάφερε να πάρει με το μέρος του την Μυρτάλη, αγνοώντας όμως πως εκείνη σκέφτεται… σατανικά. Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Μυρτάλη στα μαχαίρια λίγο πριν ρίξουν τους Βρεττάκους

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η συνάντηση στο σπίτι του πραγματοποιείται σε πολύ φιλικό επίπεδο. Ο Δημοσθένης θέλει να αποσπάσει πληροφορίες από την Μυρτάλη, με σκοπό να διαλύσει τον Ισίδωρο στις εκλογές. Οι δυο τους συζητούν και για τα περιουσιακά τους στοιχεία, κάτι που κεντρίζει το ενδιαφέρον του αδίστακτου Καπερνάρου.

Αυτό που θέλει να πετύχει, είναι να καταστρέψει τους Βρεττάκους, αλλά και την ίδια την Μυρτάλη, οικονομικά. Μόνο που η Μυρτάλη δε μασάει και δε θέλει να γίνει το παιχνίδι κανενός!

Έτσι, μία ημέρα, ανακοινώνει στον Δημοσθένη πως εάν θέλει τη βοήθειά της, τότε θα πρέπει να… Πληρώσει! Μόνο με αντάλλαγμα θα δεχτεί να πέσει στον βούρκο του και να “προδώσει” τους δικούς της.

Ο Δημοσθένης μένει άναυδος με το θράσος της Μυρτάλης, στην γη της ελιάς. Αυτό που περίμενε, ήταν πως θα καταφέρει να της τα πάρει όλα, πως θα διαλύσει τόσο την ίδια, όσο και την οικογένειά της.

Η Μυρτάλη του αποδεικνύει πως έχει μάθει να είναι το αφεντικό κι αυτό δεν αλλάζει! Ποια στάση θα κρατήσει ο Δημοσθένης απέναντί της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *