Σασμός Spoiler: Η παπαδιά βάζει φιτιλιές στην Βασιλική για τον Μαθιό

Η Κατερίνα, μετά την επιστροφή του παπά Μιχάλη, ανακουφίζεται και αναλαμβάνει δράση, στη σειρά Σασμός. Ο αγαπημένος της σύζυγος επέστρεψε και η ίδια συνεχίζει να.. κουτσομπολεύει στο χωριό, φέρνοντας σε δύσκολη θέση κάποιους πρωταγωνιστές.Σασμός Spoiler: Η παπαδιά βάζει φιτιλιές στην Βασιλική για τον Μαθιό

ΣΑΣΜΟΣ

Η Βασιλική και ο Μαθιός περνούν την καλύτερη φάση της ζωής τους. Είναι νιόπαντροι και ζουν τον έρωτά τους, δίχως να κρύβονται. Μόνο που.. τα προβλήματα δε σταματούν! Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει και ο πόλεμος ξεκινά!

Τα χωράφια των Σταματάκηδων περνούν στην Αργυρώ, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να τρελαίνεται και να ουρλιάζει για εκδίκηση! Ο Αστέρης και ο Μαθιός προβλέπουν την καταστροφή και σπεύδουν να σώσουν την κατάσταση. Πλησιάζουν την Αργυρώ και την παρακαλούν να κάνει μία μικρή υποχώρηση, για να μη ξεσπάσουν άλλα προβλήματα στα σπίτια τους…

Η Αργυρώ αρνείται να μιλήσει με τον Αστέρη. Δε θέλει να τον βλέπει μπροστά της, δε θέλει να κάνει καμία συμφωνία μαζί του. Έτσι, την κατάσταση στα χέρια του παίρνει ο Μαθιός, ο οποίος επισκέπτεται την Αργυρώ, για να της μιλήσει προσωπικά.

Τα πρώτα κουτσομπολιά παίρνουν φωτιά στο χωριό

Η Κατερίνα βλέπει αυτή τη συνάντηση και σπεύδει να ειδοποιήσει τη Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Βάζει άθελά της φιτιλιές στην ηρωίδα, επισημαίνοντάς της πως ο Μαθιός φέρεται ύποπτα και πως πρέπει να προσέχει.

Η πρώτη ένταση δε θα αργήσει να ξεσπάσει στο ζευγάρι. Η Βασιλική θα ενοχληθεί αρκετά από τη συμπεριφορά του και θα κάνει τα πάντα, για να τον απομακρύνει από τους Βρουλάκηδες.

Σασμός Spoiler: Η παπαδιά βάζει φιτιλιές στην Βασιλική για τον Μαθιό

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα βάλει η Αθηνά την Μυρτάλη στη θέση της

Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα της Μιράντα

Έρωτας Φυγάς 47-48-49: Ποιον βρίσκει δολοφονημένο ο Στρατής;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *