Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Σωκράτη στη σειρά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Σωκράτη στη σειράΚι όμως, ο Σωκράτης θα έχει ένα ιδιαίτερο τέλος, στην γη της ελιάς. Ο επιχειρηματίας που ήρθε από τη Σουηδία, για να ασχοληθεί με το λάδι των Βρεττάκων, θα έρθει αντιμέτωπος με μία φρικτή αλήθεια που θα του αλλάξει ριζικά τη ζωή.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Σωκράτη στη σειρά

 

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η οικογένεια δέχεται να συνεργαστεί μαζί του, με αποτέλεσμα οι δουλειές του να πηγαίνουν πολύ καλά. Δε τον κρατά τίποτα στη Μάνη πλέον, παρά μόνο το θετικό τεστ DNA που του ανατρέπει τη ζωή.

Ο Σωκράτης μαθαίνει πως από το πουθενά έχει μία κόρη και πως τόσο καιρό ζούσε μέσα σε ένα τεράστιο ψέμα. Η Αντιγόνη είχε μείνει έγκυος κι είχε φέρει στον κόσμο το παιδί τους, δίνοντάς το για παράνομη υιοθεσία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Άγγελος σε απόγνωση: «Άσπα σε ικετεύω…»

Ποιο τέλος θα έχει ο Σωκράτης και πόσο θα μείνει στην γη της ελιάς; Ο Αποστόλης Τότσικας δήλωσε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” πως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα πέσει από τα σύννεφα. Όλα θα αλλάξουν γύρω του και η απόγνωσή του θα είναι τεράστια.

Μπορεί στην αρχή να εξοργιστεί και να αρχίσει τις απειλές στην οικογένεια Βρεττάκου, όμως στη συνέχεια θα λογικευτεί και θα κάνει ένα βήμα πίσω. Στόχος του είναι η φροντίδα του παιδιού. Εάν αποκαλυφθεί η αλήθεια, το τραύμα για την μικρή Αγγελική θα είναι τεράστιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδιο 141, 142, 143, 144

Έτσι, ο Σωκράτης θα κάνει μία καλή συμφωνία με τους Βρεττάκους και θα φύγει από τη Μάνη. Όλοι θα βάλουν ψηλά την ψυχική υγεία της μικρής. Ο Σωκράτης θα αφήσει πίσω του την Αλκμήνη και την Αρεόπολη. Θα φύγει οριστικά από την Ελλάδα, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για το παιδί.

Θα πάρει την Αγγελική μαζί του, ή θα την αφήσει στην αγκαλιά των Βρεττάκων, με τον όρο να την βλέπει συστηματικά;

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα βάλει η Αθηνά την Μυρτάλη στη θέση της

Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα βάλει η Αθηνά την Μυρτάλη στη θέση της

Σασμός Spoiler: Μαθιός και Νικηφόρος πιάνονται στα χέρια για τα λεφτά

Αφήστε μια απάντηση