Η γη της ελιάς: έτσι ξανασμίγουν Ιουλία και Στάθης

Η γη της ελιάς: έτσι ξανασμίγουν Ιουλία και ΣτάθηςΗ γη της ελιάς: Το 34ο επεισόδιο ανοίγει με τον Στάθη και την Ιουλία: Η Ιουλία κρατάει και το κόκκινο τριαντάφυλλο. Ο Στάθης παίρνει από το χέρι την Ιουλία και προχωράνε λίγο. Βρίσκουν κάπου να καθίσουν, την κοιτάζει, της φτιάχνει ένα τσουλούφι από τα μαλλιά που πέφτει στα μάτια της. Ένα δάκρυ στο πρόσωπο της Ιουλίας, ο Στάθης το σκουπίζει με το χέρι του… Συζητάνε για την επανασύνδεση με τον Γιώργη και το παρελθόν τους…Η γη της ελιάς: έτσι ξανασμίγουν Ιουλία και Στάθης

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει την Αρετή να βάλει νερό στο κρασί της

Η Δήμητρα αναθέτει στον Στράτο να ερευνήσει το σπίτι της Μαριαλένας, της ερωμένης του Αφεντικού του κλάμπ:«Θέλω να γίνει εξονυχιστική έρευνα στο Οίτυλο. Να δούμε αν νοικιάζει κάπου στην περιοχή μια Μαριαλένα Καραγιαννοπούλου! Μαρία – Ελένη δηλαδή. Είναι ερωμένη του αφεντικού που μπουζουριάσαμε. Κι ακόμα δεν έχει καταθέσει. Να κινηθούμε γρήγορα και διακριτικά..»

Η Ιουλία ανακοινώνει στην Μυρτάλη πως δεν την συμπεριέλαβε στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος που θα φτιαχτεί:«Παρόλο που δεν είχα καμία όρεξη να τρέχω για τέτοια θέματα, πίστευα πως θα με συμπεριλάβεις. Έχεις αλλάξει απέναντί μου.»

Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει την Αρετή να βάλει νερό στο κρασί της με τον Φίλιππο αλλά μάταια:«Ξαδέρφη, άδικα χαλάς το σάλιο σου! Συγχωροχάρτι στον Στεφανέα δεν θα δώσω ούτε νεκρή! Θα πηγαίνω στον ύπνο του και θα τον καταριέμαι που λάβωσε το κορώνι μου!»

Ο Χρήστος λέει στην Μυρτάλη πως δεν είναι ακόμη έτοιμη να διοικήσει την εταιρία και χρειάζεται ένα βήμα τη φορά. Η Μυρτάλη το παίρνει αλλιώς και νευριάζει:«Μου λες λοιπόν κατάμουτρα ότι δεν με θεωρείς άξια!» Την επόμενη ημέρα έχουν ακόμη έναν καυγά σχετικά με το ότι δεν της αφιερώνει όσο χρόνο θα ήθελε. Ο Χρήστος παρατάει το πρωινό και φεύγει ενώ η Μυρτάλη βράζει. Αμέσως μόλις κλείνει η πόρτα τηλεφωνεί:«Έλα Αλέξη.. Μπορείς να έρθεις από το σπίτι;» Φυσικά ο Αλέξης ανταποκρίνεται…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *