Η Γη της Ελιάς: Η Άννα δέχεται πρόταση γάμου πριν τη φυλακή;

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη ζωή της νεαρής ηρωίδας. Η Άννα θα δεχτεί πρόταση γάμου από τον Λεωνίδα και όλα θα αλλάξουν, στην γη της ελιάς. Η χαρά της θα είναι απερίγραπτη. Με τον Λεωνίδα έκανε όνειρα για ένα κοινό και παραμυθένιο μέλλον.Η Γη της Ελιάς: Η Άννα δέχεται πρόταση γάμου πριν τη φυλακή;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Εκείνος, αν και διστακτικός, αποφασίζει να κάνει το βήμα και να ζητήσει το “χέρι” της λατρεμένης του. Η Άννα, απίστευτα ενθουσιασμένη, τρέχει στον Αποστόλη και του ανακοινώνει τα νέα.

Το μεγάλο ναι είναι γεγονός και οι ετοιμασίες ξεκινούν. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αγνοώντας πως τα μαύρα σύννεφα έρχονται για να σκεπάσουν τη χαρούμενη αυτή στιγμή.

Η Ευτυχία ομολογεί τη δολοφονία του Ανέστη και όλα γκρεμίζονται. Μπορεί να μη μπλέκει την Άννα, οι έρευνες όμως θα οδηγηθούν και στα δικά της αποτυπώματα. Ως συνεργός σε έγκλημα, κινδυνεύει και η ίδια να καταδικαστεί.

Θα καταφέρουν ο Λεωνίδας και η Άννα να περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στην γη της ελιάς; Τί εκπλήξεις τους επιφυλάσσει η συνέχεια; Μήπως ήρθε η ώρα της Άννας να πληρώσει για το φονικό του Ανέστη;

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα δέχεται πρόταση γάμου πριν τη φυλακή;

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας επιστρέφει για να διαλύσει την Αθηνά

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα σαπίζει στη φυλακή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *