Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός

Μία σοκαριστική σκηνή έρχεται για να ανατριχιάσει τους τηλεθεατές. Ο γιος της Μαργέτας θα πάθει ένα φρικτό ατύχημα, που θα κόψει την ανάσα. Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός, με την Αλεξάνδρα να τον κοιτάζει σοκαρισμένη, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός

Έρωτας φυγάς

Όλα ξεκινούν όταν εκείνη του ζητά να πάνε μία βόλτα οι δυο τους. Ο Ιάσονας δέχεται, παρόλο που η Μαργέτα τον συμβουλεύει να μείνει πίσω. Το κακό της προαίσθημα δε την αφήνει σε ησυχία.

Μαζί με το μωρό, το ζευγάρι ταξιδεύει με προορισμό το εξοχικό οικογενειακών φίλων τους. Η Αλεξάνδρα θέλει να ξεσκάσει, για αυτό και οργανώνει αυτή την εκδρομή, με το αυτοκίνητο.

Ξάφνου, στη διαδρομή, το αμάξι σταματά. Ο Ιάσονας βγαίνει να δει τι συμβαίνει, αγνοώντας το γεγονός πως στέκεται πλάι σε βραχώδες βουνό. Από τη μια στιγμή στην άλλη, όλα διαλύονται…


Ο Ιάσονας ακούει έναν περίεργο θόρυβο. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, παίρνει το μωρό, το δίνει στην Αλεξάνδρα και τους απομακρύνει από το σημείο. Πέτρες και βράχοι πέφτουν από τον λόφο και καλύπτουν τον Δεμερτζή, ο οποίος δεν προλαβαίνει να τρέξει μακριά, για να σωθεί.

Η Αλεξάνδρα μένει άναυδη. Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Αλεξάνδρα, αγκαλιά με το μωρό, καταρρέει κι ουρλιάζει για βοήθεια.

πηγή

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια 40-41-42-43-44

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *