Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο από Σωκράτη: «Η Αγγελική θα έρθει μαζί μου»

Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο από Σωκράτη: «Η Αγγελική θα έρθει μαζί μου»Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για όλους. Ο Σωκράτης μαθαίνει την αλήθεια για την κόρη του και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να υποχωρήσει, στην Γη της Ελιάς. Οι υποψίες του Σωκράτη επιβεβαιώθηκαν. Το κρυφό δείγμα DNA της Αγγελικής έδειξε αυτό που φοβόταν. Η μικρή είναι κόρη του! Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο από Σωκράτη: «Η Αγγελική θα έρθει μαζί μου»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Στη ζωή της όμως έχουν μπει πλέον νέα πρόσωπα, τα οποία δεν πρόκειται να την αφήσουν έτσι εύκολα. Η Μαρίνα και ο Μάνος βρήκαν το παιδί που τόσο καιρό έψαχναν , με τον τελευταίο να κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του για παραμείνει ενωμένη η οικογένεια του. Ο Σωκράτης όμως θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, όντας αποφασισμένος να πάρει την επιμέλεια της μικρής Αγγελικής.

Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο από Σωκράτη: «Η Αγγελική θα έρθει μαζί μου»

«Θα πάρω την Αγγελική μαζί μου» είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Σωκράτη όταν μαθαίνει ότι η Αγγελική είναι κόρη του. Ο Μάνος θα αντιδράσει. Πολύ άσχημα. Οι δύο άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι, παίζοντας ξύλο για χάρη της μικρής. Η Μαρίνα έντρομη παρακολουθεί το σκηνικό, με το φόβο ότι θα χάσει την μικρή Αγγελική να έχει μπει πλέον για τα καλά μέσα της…

πηγή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα δέχεται πρόταση γάμου πριν τη φυλακή;

Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας επιστρέφει για να διαλύσει την Αθηνά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *