Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 43 , 44 , 45 , 46 , 47: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 43 στις 13/11/2022
Επεισόδιο 43
Κυριακή

Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολύμπια (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγέλλει τον Παναγιώτη (Γεώργιος Βασιλόπουλος) τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Κι ενώ η Ισμήνη και ο Κωσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και την βάφτιση, η Αντιγόνη προσκαλεί την Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια και εκείνη αρνείται.

Σε μια προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής και στη συνέχεια ο Δημοσθένης έρχεται σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία και την διώχνει από τη Μαδρίτη. Η Μυρτάλη υποχωρεί και ζητά από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν, αλλά η αντίδραση της δεν θα είναι η αναμενόμενη.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 44 στις 14/11/2022
Επεισόδιο 44
Δευτέρα

Η Χάιδω απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο και εκείνος ξεσπά βίαια στην Ολυμπία, η οποία τρέχει στην Μαργαρίτα για βοήθεια. Η τελευταία προσπαθεί να την πέσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του. Κι ενώ ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση η Μυρτάλη συνεχίζει την συνεδρία στην ψυχολόγο. Έπειτα ο Αλέξης πηγαίνει να βρει την Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει την φίλη της ευτυχισμένη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Οι τύψεις πνίγουν τον Αστέρη

Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη και τον διώχνει, η Χάιδω και η Μαργαρίτα απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία αλλά αυτός είναι αμετανόητος. Η Αντιγόνη παραδέχεται στην Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας Αγγελικής και εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 45 στις 15/11/2022
Επεισόδιο 45
Τρίτη

Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται με αποκορύφωμα μία ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδώς. Οι δύο γυναίκες με σύμμαχο τον Λυκούργο την πιέζουν να καταγγέλλει τον Παναγιώτη αλλά εκείνη φοβάται.

Ωστόσο αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου, την ίδια ώρα η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό. Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 46 στις 16/11/2022
Επεισόδιο 46
Τετάρτη

Στο μεταξύ όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χριστό και την Μυρτάλη στο χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει πιο είναι το τρίτο πρόσωπο. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττακούς με αποτέλεσμα η Αντιγόνη Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους

 

Ο Δημοσθένης βάσει σχεδίου προσεγγίζει την Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του, ενώ ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσα τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 38, 39 , 40 , 41 , 42

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 47 στις 17/11/2022
Επεισόδιο 47
Πέμπτη

Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη πιέζει για μία ακόμη φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει την Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιο του.

Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της αλλά δεν ξέρει με ποιον.Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης στο δεσμό τους. Ο Παναγιώτης αποφάσισε να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά απο τους Στέφανος και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο τους.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να βρεθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση δείχνει πως τίποτα αναμεσά του δεν έχει τελειώσει οριστικά, καθώς το πάθος τους παρασύρει.

πηγή

Μαύρο Ρόδο: Εκταφή θρίλερ – Τα ψέματα της Ελισάβετ!

Παγιδευμένοι: Η Άννα στη φυλακή για το φόνο του Άγγελου

Σασμός – Ο πρώτος καυγάς μετά τον γάμο: «Μαζέψου»

Η Γη της Ελιάς – Η Αντιγόνη λυγίζει: «Ο πατέρας της Αγγελικής είναι στην Μάνη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *