Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στον μικρό Πετρή

Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στον μικρό Πετρή

 

Ο μικρός Πετρής θα βρεθεί άθελά του στο επίκεντρο των εξελίξεων, της σειράς “Σασμός”. Η μητέρα του και ο πατέρας του κάνουν μία άτυπη συμφωνία, για να αποφύγουν την καταστροφή.

ΣΑΣΜΟΣ

Η Αργυρώ κληρονομεί τα χωράφια του Άγγελου, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να χάνει τον έλεγχο! Δε θέλει να δεχτεί με τίποτα το γεγονός πως η περιουσία του αντρός της θα περάσει στους Βρουλάκηδες.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός, βλέποντας τα χειρότερα να έρχονται, αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Αργυρώ δεν πρέπει να κρατήσει τα κτήματα του αδελφού της, γιατί τότε θα ξεσπάσει νέος, ισχυρότερος πόλεμος.

Έτσι, τα δύο αδέλφια προσεγγίζουν την Αργυρώ και της ζητούν να κάνουν μία συμφωνία: Μόνο εάν τα κτήματα περάσουν στο όνομα του μικρού Πετρή, θα έρθει ο πολυπόθητος Σασμός!

Η Καλλιόπη δε θα μπορούσε να έβλαπτε ποτέ ένα παιδί. Επίσης, εάν πάρει το μωρό την περιουσία, τότε οι Σταματάκηδες θα “εξιλεωθούν” κατά κάποιον τρόπο για τη δολοφονία του Πετρή. Επομένως, θα έρθει η ισορροπία ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η Αργυρώ σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά αυτή την πρόταση. Είναι, όμως, διατεθειμένη να βάλει το παιδί της στη μέση; Τι θα συμβεί, όταν μαθευτεί πως ο Αστέρης είναι ο πραγματικός του πατέρας; Η οικογένεια Βρουλάκη καλείται να πάρει μία σημαντική απόφαση.Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στον μικρό Πετρή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *