Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας ζητά να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας που θα γίνει το ισχυρότερο όπλο σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν μπορούν να βρουν λύση, φτάνει και εσείς να απεμπλακείτε από καταστάσεις άγχους και φόβων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαφή με το ταίρι σας θα γίνει ακόμα πιο ζεστή και αγαπησιάρικη, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν κάνετε πράγματα που θα ξαναζωντανέψουν το ρομαντισμό σας. Κάποιο άτομο από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο θα σας κάνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες περίεργες και μάλλον προβληματικές καταστάσεις, σχετικές με την επαγγελματική σας πραγματικότητα, θα βρουν λύση χάριν στην ανεπτυγμένη αντιληπτική σας ικανότητα. Κάποια καινούργια επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, θα χρειαστεί από εσάς σωστή διερεύνηση αλλά και εξυπνάδα στις κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας δώσει έμπνευση και φαντασία που αμφότερες θα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να βιώσετε στιγμές ερωτικής ολοκλήρωσης γεμάτες ρομαντισμό. Ορισμένοι θα κάνετε με το ταίρι της καρδιάς σας ένα ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

 

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος Οκτωβρίου 2022: Πότε είναι το «Φεγγάρι του Κυνηγού»

ΛΕΩΝ

Η οικογενειακή σας ζωή θα γίνει πηγή χαράς για εσάς και θα έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Ορισμένοι, θα αυξήσετε το εισόδημά σας και θα βελτιώσετε γενικά το επίπεδο της ζωής σας. Εύνοια δέχεστε αν δουλεύετε από το σπίτι αλλά και σε ό,τι αφορά δάνεια, κληρονομιές, ασφάλειες και διατροφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ερωτική εξομολόγηση προερχόμενη, είτε από εσάς, είτε από τον άνθρωπο της καρδιάς σας, θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Γενικά, ο έξυπνος και εκφραστικός τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους θα τους κάνουν θετικά προσκείμενους σε εσάς και πολύ βοηθητικούς.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να ξαναβρείτε τα πατήματά σας. Η αισιοδοξία επανέρχεται στη ζωή σας και σας δίνει άλλο αέρα. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες. Ορισμένοι θα κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσα σε επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας αλλά και τη δυνατή διεισδυτική σας ικανότητα και, κυρίως, «βγείτε» από τις καταστάσεις που βιώνετε με σκοπό να τις δείτε σα θεατής και όχι σαν εμπλεκόμενος/η. Έτσι, θα βρείτε τις σωστές λύσεις. Η ενασχόλησή σας με οτιδήποτε καλλιτεχνικό θα σας ανοίξει τους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να μπείτε, έστω και για λίγο, στον κόσμο της φαντασίας και να ονειρευτείτε ένα καλύτερο αύριο για εσάς γεμάτο ελπίδα, αισιοδοξία, ρομαντισμό και ότι άλλο καλό θέλετε. Αν είχατε κάποια οικογενειακά προβλήματα, αυτά οδεύουν προς τη λύση τους καθώς η ενσυναίσθηση θα κάνει τη δουλειά της.

Διαβάστε Επίσης  Πώς βρίσκουν την ευτυχία τα 12 ζώδια;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ζήσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πηγή αισιοδοξίας, έμπνευσης και χαράς για εσάς ενώ θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο μέσα από την παρέα ανθρώπων ενδιαφερόντων που ίσως ασχολούνται και με κάτι καλλιτεχνικό. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα επαγγελματική αυγή ξημερώνει στις ζωές ορισμένων από εσάς η οποία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε αρκετά και το εισόδημά σας. Γενικά, θα γίνουν αρκετές συζητήσεις σχετικές με κάποια οικονομική απόφαση που θα πρέπει να πάρετε. Θα έχετε την αρωγή ανθρώπων μεγαλύτερων ή πιο έμπειρων από εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας υπενθυμίσει, όχι μόνο τα όνειρά σας, αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να ξεκινήσετε να τα κυνηγάτε. Ορισμένοι ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με μια πιστοποίηση ή σπουδή που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά ταξίδια, μάθηση, μετακινήσεις αλλά και νομικές υποθέσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *