Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται το γράμμα του Αστέρη – «Για μένα είναι νεκρός»

Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται το γράμμα του Αστέρη – «Για μένα είναι νεκρός»

Η Αργυρώ δε θέλει ούτε μπροστά της να ξαναδεί τον Αστέρη, στο «Σασμό». Ο άντρας της ζωής της σκότωσε τον αδερφό της. Ο πόνος είναι μεγάλος κι η πληγή ακόμα ανοιχτή.  Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται το γράμμα του Αστέρη – «Για μένα είναι νεκρός»

Ο Αστέρης, όμως, θέλει με κάθε τρόπο να πλησιάσει την Αργυρώ. Θέλει να της εξηγήσει κάποια πράγματα, να της πει όσα σκέφτεται, να της απολογηθεί. Η Αργυρώ, όμως, δε θέλει τίποτα από αυτόν.

Ο Σταματάκης, βέβαια, βρίσκει έναν τρόπο να την προσεγγίσει. Έτσι, γράφει ένα γράμμα μέσα από την καρδιά του που της εξομολογείται τα πάντα.

Ο Αστέρης ζητά κρυφά από τη Βασιλική να παραδώσει το γράμμα στην Αργυρώ, αφού είναι η μοναδική που μπορεί να το κάνει.

Η Βασιλική υπόσχεται να το κάνει και με έναν επεισοδιακό τρόπο φτάνει στα χέρια της Βρουλάκη. Εκείνη, όμως, αρνείται να το διαβάσει και δεν αλλάζει γνώμη εύκολα. Η Άσπα προσπαθεί να την πείσει να το διαβάσει, αλλά η Αργυρώ έχει πάρει την απόφασή της.

Δεν αρνείται μόνο το γράμμα, αλλά εξοργίζεται με το θράσος του φονιά του αδερφού της, σύμφωνα με το Τηλέραμα. «Δε θέλω τίποτα από εκείνον. Για μένα είναι νεκρός», τονίζει στη φίλη της.

Θα καταφέρει η Άσπα να της αλλάξει γνώμη; Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ όταν διαβάσει όσα της έγραψε ο Αστέρης, στο «Σασμό»;  Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται το γράμμα του Αστέρη – «Για μένα είναι νεκρός»

πηγή

Σασμός: Συνάντηση Φωτιά ανάμεσα σε Αστέρη και Σταύρο

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ διαβάζει το γράμμα του Αστέρη – Τί γράφει;

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος και ο Αστέρης πιάνονται στα χέρια

Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Σασμός – Αστέρης: «Νικηφόρε μην το κάνεις, σε ικετεύω»

Σασμός Spoiler: Καυτές νύχτες για Γεράσιμο και Στέλλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *