Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60  του 3ου κύκλου της σειράς της ΕΡΤ1, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

 

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Δευτέρα 14/11/22 Επεισόδιο 51
Επεισόδιο 51ο
Tο ίδιο δράμα ζει και ο παπάς όμως, που πάνω στην απελπισία του ζητάει βοήθεια από τη… βελζεβούλα. Η Κατερίνα, επιστρέφοντας στον Πλάτανο, τσακώνεται για ακόμα μια φορά με τον Παναγή, που αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με τον Πετράν.

Το ίδιο επιθυμούν και ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη, όμως ο τσακωμός τους ταράζει τη Χρύσα, η οποία αναγκάζεται να πάει εκτάκτως στον γυναικολόγο. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος έχει πλευρίσει τον Θοδωρή και την Αγγέλα κι έχει βρει το τέλειο πάτημα, για να προχωρήσει τα σχέδιά του…

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τρίτη 15/11/22 Επεισόδιο 52
Επεισόδιο 52ο
Η Τούλα είναι έξαλλη που κινδύνεψε η Χρύσα και απαγορεύει στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη να ξαναπλησιάσουν την κολλητούλα της. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ προσπαθεί να βάλει στη θέση του τον Πετράν και να τον απομακρύνει από τη νύφη της, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο παπάς μας είναι σοκαρισμένος, μιας και νιώθει πράγματα που δεν θα έπρεπε να νιώθει ένας παπάς για μια Βαλέρια.

Η Βαλέρια, πάλι, ετοιμάζει την απαγωγή του Βλάση (Πέτρος Λιόντας) και είναι σε μεγάλα κέφια. Ο Σώτος ζητάει από τη Σύλβια να δώσουν μια αληθινή ευκαιρία στον γάμο τους και η… παπάγια μας πετάει στους εφτά ουρανούς, ενώ η Ζαφείρω μπουκάρει στο καφενείο πετώντας ένα καπνογόνο… έτοιμη για όλα!

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τετάρτη 16/11/22 Επεισόδιο 53
Επεισόδιο 53ο: Η Ζαφείρω έχει στήσει ομηρία στο καφενείο και απαιτεί να της δώσουν τον γιο της, τα χωράφια της Τρουφέξ, την πηγή με το θαυματουργό νερό και τα λεφτά που έχουν περισσέψει από την Ιταλία.

Την ίδια ώρα, οι Πλατανιώτες έχουν χωριστεί στα τρία. Άλλοι θέλουν να συνθηκολογήσουν, για να μη ρισκάρουν τις ζωές των ομήρων, οι Ανανιάδηδες, πατήρ και υιός, καταστρώνουν επιχειρησιακό σχέδιο για να κάνουν ντου από παντού, ενώ η Βαλέρια δεν συμβιβάζεται, δεν συνθηκολογεί και πηγή δεν δίδει.

Ο εκβιασμός προκρίνεται, τελικά, ως η καλύτερη λύση και ο Τζώρτζης ξεπαγώνει το δαχτυλάκι που «φυλάνε» τα ξαδέρφια στην κατάψυξη. Πώς θα αντιδράσει η Ζαφείρω, όταν καταλάβει ότι οι Πλατανιώτες προσπαθούν να τη δουλέψουν ψιλό γαζί;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Πέμπτη 17/11/22 Επεισόδιο 54
Επεισόδιο 54ο: Η νύχτα προβλέπεται δύσκολη, μιας και η Ζαφείρω συνεχίζει να κρατάει την Κατερίνα, τον Πετράν, τον Θύμιο και την Καλλιόπη όμηρους στο καφενείο και να τους απειλεί με μια χειροβομβίδα. Ο Θύμιος εξομολογείται τον έρωτά του στη… φραουλίτα, ενώ ο Πετράν λιώνει για τη γιατρέσσα μας, αλλά δεν λέει κουβέντα.

Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να υπαναχωρήσει και να δώσει στη Ζαφείρω ό,τι ζητάει, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη. Η μαφιόζα μας συντάσσεται, τελικά, με τον Παναγή, τον Σίμο και τον Κανέλλο και οργανώνουν ένα σχέδιο, με τελικό σκοπό την έφοδο στο καφενείο και την απελευθέρωση των ομήρων.

Κι ενώ όλα βαίνουν καλώς, χάρη στη βοήθεια και την αυτοθυσία της Τούλας, η Ζαφείρω φαίνεται πως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και είναι αποφασισμένη να… τραβήξει την περόνη.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Παρασκευή 18/11/22 Επεισόδιο 55
Επεισόδιο 55ο: Η χειροβομβίδα δεν σκάει, η ομηρία λήγει, η Ζαφείρω συλλαμβάνεται. Τέλος καλό, αλλά όχι και όλα καλά για τους Πλατανιώτες. Μετά μια νύχτα πάθους με την Κατερίνα, ο Παναγής ξυπνάει και ανακαλύπτει στον λαιμό της ένα σημάδι, που σίγουρα δεν της το έκανε ο ίδιος.

Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό, αλλά η Φιλιώ μας δεν τρώει κουτόχορτο και ξεκινά εκστρατεία υποστήριξης του Σώτου, μπας και βγει πρόεδρος και δούνε άσπρη μέρα στον Πλάτανο.

Την ίδια ώρα, η Σύλβια πείθει την Καλλιόπη να πάρει διαζύγιο, για να ζήσει ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο σε κλουβί. Ο Πετράν, πάλι, είναι αποφασισμένος να πιάσει κορόιδο τον Παναγή και να τον χωρίσει μια και καλή από την Κατερίνα, για να έχει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 56
Δευτέρα 21/11/22
Ο Σώτος και ο παπάς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Μάρμω να συναντήσει τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά η Σύλβια τούς αποπροσανατολίζει ξεκινώντας ένα debate αποφασισμένη να κερδίσει την ψήφο του παπά, με την αξία της. Ο Ηλίας τσακώνεται, για άλλη μια φορά, με τη Φιλιώ, που τον πληγώνει όλο και περισσότερο, την ώρα που η Βαλέρια έχει μια ιδέα, για να κερδίσει τις εκλογές το μαργαριτόπαιδο.

Κι ενώ η Κατερίνα βγάζει τη βέρα της αποφασισμένη να τελειώσει με τον Παναγή, η Μάρμω ξεκινάει για την Αθήνα κρυφά απ’ όλους, αποφασισμένη να συναντήσει τον Βάρσο Ανδρέου.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 57
Τρίτη 22/11/22
Η κατάσταση μεταξύ του Παναγή και της Κατερίνας έχει φτάσει στα άκρα και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι μας το πάει ντουγρού για οριστικό χωρισμό. Η Φιλιώ αναλαμβάνει δράση και ζητάει από τον Σώτο να πείσει τον Πετράν να παραδεχτεί μπροστά σε όλους την αλήθεια. Η Βαλέρια, πάλι, σκέφτεται την τέλεια πλεκτάνη για να καταφέρει να απομακρύνει τον εφοριακό μας από τη θέση του προέδρου.

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Μάρμω αποκαλύπτει στον Εγκέφαλο ότι είναι αδερφός του Βαγγέλα κι εκείνος «ενθουσιάζεται» τόσο με τα νέα, που αποφασίζει να επισκεφτεί μαζί της τον Πλάτανο. Κι ενώ ο Πετράν ορκίζεται μπροστά σε όλους πως δεν έχει κάνει τίποτα με την Κατερίνα, εκείνη αποφασίζει να διώξει κακήν κακώς τον Παναγή από το σπίτι.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 58
Τετάρτη 23/11/22
Ο προεκλογικός αγώνας για την προεδρία του Πλατάνου έχει ξεκινήσει και απ’ ό,τι φαίνεται οι συμμαχίες και η δυναμική των υποψηφίων εξαρτώνται από το διαζύγιο της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη. Ο Εγκέφαλος καταφτάνει στο χωριό και επίσημα πια, ως αδελφός του Βαγγέλα, με τη Μάρμω να έχει αναλάβει ρόλο… ξεναγού.

Επισκέπτεται το πατρικό του και γνωρίζει τα εγγόνια του αδελφού του, αλλά το αγγελικό προσωπείο που έχει φορέσει, δεν φαίνεται να ξεγέλα όλους τους Πλατανιώτες. Ο Τζώρτζης και η Αγγέλα είναι οι πρώτοι που «πιάνουν» αρνητικά… vibes, σε αντίθεση με τη Μάρμω και τον παπά, που τον έχουν κατασυμπαθήσει. Κι ενώ ο Παναγής παρακαλεί μάταια τη γιατρέσσα μας να τον συγχωρήσει, ο Εγκέφαλος παθαίνει ένα εγκεφαλικό… ακόμα, αλλά ούτε αυτό είναι αρκετό για να εμποδίσει τα σχέδιά του.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 59
Πέμπτη 24/11/22
Η Κατερίνα έχει πεισμώσει και δεν συγχωρεί τον Παναγή, κι έτσι ο Τζώρτζης αποφασίζει να παρέμβει, για να βάλει τέλος σ’ αυτό το «βουκολικό» δράμα. Η Βαλέρια βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να χαλάσει την επικείμενη προεδρία του Σώτου, ενώ ο Κανέλλος υπολογίζει τα έξοδα του μωρού και παθαίνει τη μια κρίση πανικού μετά την άλλη. Ο Χαραλάμπης ακολουθεί τις συμβουλές της πρώην συμπεθέρας και ζητάει διαζύγιο από την Καλλιόπη.

Ο θείος Βάρσος, πάλι, ζητάει από τους Πλατανιώτες να μπούνε στο βανάκι που έχει ναυλώσει για να τους πάει στην πρεμιέρα του Θοδωρή. Θα βρουν τρόπο ο Σώτος με τον Πετράν να τους σώσουν ή θα προλάβει ο μπράβος του Εγκεφάλου να τους πάει ντουγρού για… τον γκρεμό;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 60
Παρασκευή 25/11/22
Ο Σώτος με τον Πετράν σαμποτάρουν με επιτυχία το σχέδιο του Εγκεφάλου. Την ίδια ώρα, η Μάρμω με τον παπά δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους συνέβη, το ίδιο και η Σύλβια με την Καλλιόπη και την Τούλα, που ψάχνουν ποιος τις κλείδωσε στο κοινόβιο.

Κι ενώ τα δυο αδέρφια βρίσκουν το τέλειο άλλοθι, για ακόμα μια φορά, ο Χαραλάμπης βρίσκει την τσάντα της Κατερίνας και ετοιμάζεται να την παραδώσει στις αρχές για να πάρουν αποτυπώματα. Η Αγγέλα γιορτάζει τη νύχτα της πρεμιέρας, χωρίς να ξέρει ότι η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυσή της έχει μόλις αρχίσει. Η Βαλέρια, πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να ρίξει τον Σώτο στην παγίδα της, και στην αγκαλιά της Φιλιώς, και είναι αποφασισμένη να πετύχει. Θα προλάβει ο Ηλίας να τη σταματήσει ή θα γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι φόβοι του;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *