Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του – Σε σοκ η Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του – Σε σοκ η ΠολυξένηΟ Λευτέρης παίρνει δραστικά μέτρα μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του κι ετοιμάζει τη διαθήκη του, στο «Μαύρο Ρόδο», προκαλώντας την έκπληξη της Πολυξένης.Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του – Σε σοκ η Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο

Ο Λευτέρης είναι αποφασισμένος να αφήσει την περιουσία του στην Ελισάβετ, τη μονάκριβη κόρη που τόσο πολύ αγαπά. Μπορεί οι δυο τους να είχαν διαφωνίες, αλλά θέλει η περιουσία του να περάσει στα χέρια της.

 

Αυτό, όμως, προκαλεί μεγάλο σοκ στην Πολυξένη, η οποία λιγουρεύεται την περιουσία του Λευτέρη εδώ και αρκετό καιρό. Η αδίστακτη γυναίκα σε καμία περίπτωση δε θέλει η κληρονομιά του άντρα της να περάσει στην Ελισάβετ, αφού θα πάει όλη στις μοναχές.

 

Έτσι, θα κάνει τα πάντα για να του αλλάξει γνώμη και θα προσπαθήσει να τον πείσει ότι δεν είναι καλή κίνηση να τα αφήσει στην Ελισάβετ, αφού αναμένεται να χριστεί σύντομα μοναχή.

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του – Σε σοκ η ΠολυξένηΗ Πολυξένη ξέρει ότι η περιουσία του Λευτέρη θα πάει χαμένη αν την κληρονομήσει η νεαρή Ελισάβετ, στο «Μαύρο Ρόδο». Αντιθέτως, θέλει εκείνη κι η δική της κόρη να πάρουν την κληρονομιά, αφού εκείνη δεν έχει απολύτως τίποτε.

 

Θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στον Λευτέρη ή σύντομα ο άντρας θα καταλάβει τι γυναίκα έχει δίπλα του; Η συνέχεια αναμένεται καθηλωτική!

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του – Σε σοκ η Πολυξένη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *