Η Γη της Ελιάς – Ελεύθερη η Αθηνά: «Αλλάζω σελίδα στην ζωή μου»

Η Γη της Ελιάς – Ελεύθερη η Αθηνά: «Αλλάζω σελίδα στην ζωή μου»Η Αθηνά Νομικού αφήνεται ελεύθερη στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς και η χαρά της είναι μεγάλη! Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα πηγαίνουν στις φυλακές για να την παραλάβουν με το κλίμα να είναι άκρως συγκινητικό.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τι θα δούμε απόψε 8/11 στην Γη της Ελιάς;

Ο Χρήστος, εξοργισμένος με όσα αντίκρυσε, πηγαίνει στην Ισμήνη και της τα λέει όλα. Είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει, χωρίς εξηγήσεις.Η Γη της Ελιάς – Ελεύθερη η Αθηνά: «Αλλάζω σελίδα στην ζωή μου»

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές, και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση.

Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του.

 

Ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται. Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της.

Η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππου είναι απροσδόκητη. Τέλος, η Αθηνά μετά την αποφυλάκισή της στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, αποφασίζει να αλλάξει σελίδα στην ζωή της.

πηγή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *