Άση Μπίλιου: Τα ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό το 2022 και αυτά που θα περάσουν δύσκολα τη νέα χρονιά

Άση Μπίλιου: Τα ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό το 2022 και αυτά που θα περάσουν δύσκολα τη νέα χρονιά

Άση Μπήλιου: Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 – Ποιος θα κάνει την καλύτερη χρονιά της ζωής του
Το 2022 είναι προ των πυλών και οι προβλέψεις για το νέο έτος είναι άκρως ενδιαφέρουσες!

Ποιοι θα είναι οι ευνοημένοι του 2022 και ποιοι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες; Ποιοι θα έχουν ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης και ποιοι θα κληθούν να κάνουν αναθεωρήσεις και να κλείσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν;

Όπως επεσήμανε η Άση Μπήλιου στο Stars System του Σαββάτου, η Πανσέληνος του χιονιού στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 19 Δεκεμβρίου, ο Άρης από τον Τοξότη και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δεν θα μας αφήσουν να ηρεμήσουμε και θα φέρουν ανακατατάξεις, ανεξήγητο θυμό, και επαναπροσδιορισμό στις σχέσεις.

Ο Άρης από τον Τοξότη και η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια:

Διαβάστε Επίσης  Οι έμφυτες ψυχικές ικανότητες κάθε ζωδίου

Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

 

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου.

Επίσης, η Άση εξηγεί ποιοι θα έχουν περισσότερη τύχη τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τη θέση του Δία στον αστρολογικό τους χάρτη, αλλά και ποιες είναι οι ευνοϊκές ημερομηνίες γάμου για το 2022!

 

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της αστρολόγου

Άση Μπίλιου: Τα ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό το 2022 και αυτά που θα περάσουν δύσκολα τη νέα χρονιά

Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να μπει επιτέλους ένα οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις και σχέσεις, παρελθοντικά προβλήματα και εξαντλητικές δοκιμασίες! Τώρα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα βρεθούν με ευκολία λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν!

Επίσης, μία αποκάλυψη που θα έρθει, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις για ένα ζήτημα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις!

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό και σεξουαλικότητα στην σχέση σου!

Αν είσαι ελεύθερος η γοητεία, το πάθος, η διορατικότητα και η πειθώ σου, θα φέρουν στον δρόμο σου το άτομο που σε ενδιαφέρει! Διαφορετικά, μπορείς να αναμένεις μία νέα άκρως γοητευτική γνωριμία!

 

Το ζώδιο του Παρθένου που θα επηρεαστεί

Αγαπητέ Παρθένε, μία ευχάριστη ημέρα είναι εδώ, γεμάτη καλοπέραση! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες και ωφέλιμες δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα παιδιών, δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες!

Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, καταφέρνεις και προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει εύνοια σε σπίτι και οικογένεια!

Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις ακαταμάχητος και το επίκεντρο της προσοχής!

Έρχονται άπειρες ερωτικές επιλογές, έντονο φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες που σου δίνονται για εδραίωση, και βελτίωση της σχέσης ή του γάμου σου!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *