Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος στέλνει ραβασάκι στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος στέλνει ραβασάκι στην ΕλισάβετΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» καθώς στο αποψινό επεισόδιο ο Πέτρος θα στείλει ένα ραβασάκι στην Ελισάβετ λέγοντας σε μια μοχανή στην μονή πως είναι από την αδερφή του, Αλεξία, για εκείνη.Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος στέλνει ραβασάκι στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο

Τι θα δούμε απόψε 7/11 στο Μαύρο Ρόδο;

Η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη, γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούργιο μαγαζί. Η Ηγουμένη ανακοινώνει στην Ελισάβετ ότι έφτασε η ώρα για την κουρά της. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι και αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή.

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος στέλνει ραβασάκι στην Ελισάβετ

Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με κάτι που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους. Η Αλεξία αποφασίζει να συναντήσει τον Βίκο από κοντά για να δει με ποιον μιλάει κρυφά η μητέρα της. Ο Σαράντος πείθει τον Μπόγρη να αποσύρει τη μήνυση. Η Αυξεντία μαθαίνει για το φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ, απόψε στην σειρά, Μαύρο Ρόδο και σοκάρεται. Ο Μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για την κουρά της Ελισάβετ.

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος στέλνει ραβασάκι στην Ελισάβετ

πηγή

 

Μαύρο Ρόδο: γιατί ο Θέμης πυροβολεί τον Βίκο;

Μαύρο Ρόδο: Σκηνές πάθους μέσα στο μοναστήρι

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Δήμαρχος στο «Όνειρο» – Σε σοκ οι πάντες

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα δηλητηριάζει την πεθερά της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *