Αυτή η νύχτα μένει: Ο Δήμαρχος στο «Όνειρο» – Σε σοκ οι πάντες

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Δήμαρχος στο «Όνειρο» – Σε σοκ οι πάντεςΟ Χρήστος, ο δήμαρχος του Αγρινίου, επισκέπτεται το «Όνειρο», στην σειρά, Αυτή η νύχτα μένει και θαμώνες, προσωπικό και ειδικά οι τραγουδίστριες του μαγαζιού μένουν κάγκελο βλέποντας τον. Πως θα εξελιχθεί η παραμονή του στο κέντρο διασκέδασης;Αυτή η νύχτα μένει: Ο Δήμαρχος στο «Όνειρο» – Σε σοκ οι πάντες

Αυτή η νύχτα μένει

Τι θα δούμε απόψε 7/11 στο Αυτή η Νύχτα μένει;

Η εμφάνιση του Χρήστου στο μαγαζί προμηνύει μια νύχτα τρέλας. Η Εύη και η Φωτεινή, μετά τον καυγά με τον πατέρα τους, βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Βρεττώς, όπου ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν της Μαρίνας. Μια απερισκεψία του Μίλτου τον οδηγεί στον σταθμό της χωροφυλακής και τον φέρνει για ακόμα μια φορά σε ρήξη με τον πατέρα του.

Η Ζέτα παρεξηγεί την παράξενη συμπεριφορά του Στρατή και θυμώνει μαζί του. Μόνο ο Χρήστος μοιάζει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του. Ο Στρατής δέχεται την πρόκληση του Χρήστου, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει καθώς ανάμεσα στα σπασμένα πιάτα και τα λουλούδια που πέφτουν σαν βροχή οι σχέσεις των ηρώων φτάνουν στα άκρα.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Δήμαρχος στο «Όνειρο» – Σε σοκ οι πάντες

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *