Η Γη της Ελιάς: Ακάλεστη η Μυρτάλη στον γάμο της Ισμήνης

Η Γη της Ελιάς: Ακάλεστη η Μυρτάλη στον γάμο της ΙσμήνηςΟ γάμος της χρονιάς είναι γεγονός. Η Ισμήνη περνά τα σκαλιά της εκκλησίας, πλάι στον αγαπημένο της και λάμπει από ευτυχία. Μόνο που… την χαρμόσυνη αυτή ημέρα δε βρίσκονται όλοι στην εκκλησία και στο γλέντι. Γιατί δεν εμφανίζεται η Μυρτάλη στον γάμο της Ισμήνης και τι θα συμβεί ανάμεσα στις δύο φίλες, στην γη της ελιάς;Η Γη της Ελιάς: Ακάλεστη η Μυρτάλη στον γάμο της Ισμήνης

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Μόλις η Μυρτάλη ξεκινά τις επισκέψεις στον ψυχολόγο, παρατηρεί μία μικρή αλλαγή. Νιώθει πως συμπεριφέρθηκε απαίσια στην Ισμήνη και αποφασίζει να κάνει ένα βήμα, για να διορθώσει τις σχέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτάλη ζητάει συγγνώμη από την Ισμήνη, στην γη της ελιάς και της αναφέρει πως είναι πρόθυμη να την βοηθήσει με τον γάμο της. Φυσικά, η Ισμήνη δε συμφωνεί, ούτε πιστεύει αυτή την αλλαγή στη διάθεσή της.

Η ρήξη αυτή φαίνεται οριστική. Ενώ όλες ετοιμάζονται για τον λαμπερό αυτόν γάμο, η Μυρτάλη είναι στην απέξω. Η Μαρίνα, η Αντιγόνη, η Ευτυχία, η Άννα, η Εύα, όλες στολίζονται για να ευχηθούν με την καρδιά τους.

Η Μυρτάλη μένει μόνη κι απαρηγόρητη. Θα καταφέρει να πάει στον γάμο, έστω και ακάλεστη; Θα καταλάβει τα λάθη που έκανε τόσο καιρό και την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση